19. apr
IMPONERT: Venstres helsepolitiske talsmann Carl-Erik Grimstad og gruppeleder Roger Axelsson i Ullensaker Venstre ble vist rundt på LHL-sykehuset av daglig leder Siri Skumlien. Foto: Steinar Bleken
 
Venstre-topp lot seg imponere på LHL-besøk
Venstre slo to fluer i en smekk under landsmøte på Jessheim.

Publisert: 20.apr.2018 19:00
Oppdatert: 20.apr.2018 13:02

Rett over veien fra landsmøtehotellet ligger LHL sykehuset vegg i vegg med den interkommunale legevakta og Ullensakers helsehus. Gruppeleder Roger Axelsson i Ullensaker Venstre så derfor sitt snitt til å ta med partiets helsepolitiske talsmann, stortingsrepresentanten Carl-Erik Grimstad, på omvisning i det splitter nye sykehuset, ifølge en pressemelding.

– For et fantastisk, luftig og delikat bygg. Her er det hotellstandard, utbrøt Grimstad da daglig leder Siri Skumlien viste politikerne inn på et sengerom.

Etter orienteringen sa Grimstad at han satte stor pris på oppdatert kunnskap om skjæringspunktet mellom privat og offentlig helsevesen.

– Jeg tror det er mye å hente, og spare, på et bedre samarbeid mellom det offentlige og det private tilbudet. Jeg vil ta initiativ til et besøk hit fra Stortingets helsekomité, avsluttet helsepolitikeren før han gikk tilbake til landsmøtet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no