21. jul
 
Venter godt over 1000 gjester når Vassendgutane kommer til Nannestad
Fredag kommer det kjente bandet Vassendgutane til Vikingegarden Maurenga i Nannestad. Det ventes at godt over 1000 gjester vil fylle det naturlige amfiet foran scenen.

Publisert: 24.jul.2018 11:00
Oppdatert: 23.jul.2018 10:07

Atle Viken og hans medhjelpere har i lang tid planlagt det store arrangementet i flotte omgivelser i Nannestads raviner.

– Det er veldig mange ting som må på plass. Vi har aldri arrangert noe så stort før, så det blir mye nytt for oss. Da vi bestemte oss for å arrangere konsert, og hadde engasjert Vassendgutane, har vi hatt ukentlige møter, sier Viken.

Til å varme opp for Vassendgutane er Slagerkameratene engasjert.

– MÅ TENKE STØRRE

– Vi har hatt månedlige møter i et års tid, ei slags tankesmie, for å tenke markedsføring av stedet, og fordelt oppgaver. Vi ønsker oss flere gjester enn vi har hatt. Sønnen min, Anders, mente at vi skulle tenke litt større, og spurte hvorfor vi ikke kunne arrangere en konsert i stedet for det tradisjonelle høstmarkedet vi har hatt. Vi andre var nok litt skeptiske til dette, for da må vi jo ha det beste, sier Atle Viken, daglig leder hos Vikingegarden Maurenga.

Han forteller at det er han selv og Marius Adolfsen, som er ansatt hos Vikingegarden Maurenga, sønnene Anders og Amund og deres koner, henholdsvis Jannicke og Linda, som har hatt møter. Også Atles bror Per inngår i arbeidsgruppa til denne konserten.

FRA 18 til over 80 år

– Anders undersøkte hva som var mulig å skaffe av band, og fant ut at Vassendgutane nok ville passe veldig godt hos oss. Det er også det bandet som trekker mest folk for tida. Og det er morsomt å se hvem som har kjøpt billetter. Vassendgutane er populære for alle aldersgrupper. Både 18-åringer og 80-åringer har bestilt billetter. Dette er virkelig artig, sier Viken.

Til å hjelpe seg med arrangementet har Vikingegarden engasjert Nannestad ILs fotballgruppe.

– De stiller med 20 personer. Det er jo ganske stort arrangement. Det er per i dag forhåndssolgt nærmere 700 billetter, og managementet til Vassendgutane forteller at billettsalget ofte dobles i forhold til det når man får med den siste uka og salget ved inngangen, forteller Atle.

– Vi har også jobbet mye med sikkerheten, og har hatt tett dialog med politiet. Vi har et godt sikkerhetsopplegg med mange sikkerhetsvakter, sier Viken.

Gjestene må gå fra parkeringsplassen og gjennom det flotte ravineområdet før de når konsertplassen.

LES OGSÅ: OIX på hjemmebane under Jessheimdagene

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no