21. nov
Vurderer: John-Erik Vika (Sp) vurderer hva han vil gjøre i fortsettelsen.
 
Ordføreren vurderer framtida – sjekk hva valget står mellom

Publisert: 23.jul.2018 17:00
Oppdatert: 12.jul.2018 15:00

Han stortrives som Eidsvoll-ordfører, men John-Erik Vika (Sp) innrømmer at det også er krevende. Nå vurderer han hva han skal gjøre i fortsettelsen.

– Jeg skal tygge litt på det. Heldigvis har jeg sommeren på meg. I månedsskiftet august/september bør beslutningen være tatt, sier Vika til EUB. Ap har allerede valgt Hege Svendsen som sin ordførerkandidat ved neste års kommunevalg, mens Høyre har plukket ut Christoffer Nyborg. Vika innrømmer at flere – også andre partier – lurer på hva han bestemmer seg for.

– Jeg har ett år igjen av fireårsperioden. Når beslutningen tas må jeg tenke fem år fram i tid. Da er det naturlig at man går noen runder med seg selv, sier 54-åringen. Han har allerede hatt permisjon fra politijobben i tre år.

– Det er naturligvis en del av bildet. Politireformen er rullet godt ut, og blir jeg borte i fem år til, vil jeg miste mye av overgangen og komme godt på etterskudd. Nå skal jeg tenke meg godt om, smiler Vika.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no