19. jul
DROSJELØYVE. Martha Tærud fra Nannestad fikk gjennomslag for sitt forslag om å beholde løyveordningen for drosjenæringen da hun foreslo dette på Sps landsmøte.
 
Vil opprettholde løyveordningen for drosjenæringen
NANNESTAD/TRONDHEIM. Martha Tærud fra Nannestad, andrekandidat for Akershus Senterparti til stortingsvalget, fikk gjennomslag for å opprettholde løyveordningen for taxinæringen da hun foreslo dette på partiets landsmøte.

Publisert: 29.mar.2017 11:30
Oppdatert: 29.mar.2017 11:42

Også Eidsvoll-ordfører John-Erik Vika og fylkestingsrepresentant Eline Stokstad Oserud fra Ullensaker markerte seg med innlegg om nærpolitireform og mot tredje rullebane på Gardermoen.

– Akershus-delegasjonen vant en viktig seier gjennom at landsmøtet programfestet et klart og tydelig nei til tredje rullebane på Gardermoen. Kapasiteten på flyplassen kan utnyttes langt bedre enn i dag og gir rom for videre vekst med dagens to rullebaner. Det er viktig at man tar den avgjørelsen nå, slik at man kan frigjøre båndlagte arealer. Vi må ta vare på matjorda, miljøet og sørge for at områder som eksempelvis Råholt ikke drukner i støy i framtida, sier Sigbjørn Gjelsvik, Akershus Sps førstekandidat til stortingsvalget.

Varaordfører Leif Haugland fra Gjerdrum og varaordfører Vivian Wahl i Nes var også blant dem som deltok på møtet.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no