19. jul
AKTIVITET: Det er stor aktivitet i Åsen ILs skianlegg. Her fra Telenorkarusellen i fjor.
 
Vil gi 500.000 kroner til lysløype på Åsen
Nannestad kommune vil gi tilsagn om tilskudd på 500.000 kroner fra idrettsfondet til andre byggetrinn for lysløype ved Åsen stadion til Åsen IL.

Publisert: 11.mar.2018 14:00
Oppdatert: 11.mar.2018 15:06

Idrettslaget skal sikre at drift og rehabilitering av anlegget blir gjennomført på en miljømessig forsvarlig måte i tråd med lovverk, samt at framtidige pålegg fra kommunen følges opp. Åsen IL søker om spillemidler for anlegget i henhold til kriterier for dette. Nærliggende skoler og barnehager skal gis anledning til å bruke anlegget i skolens åpningstid, og ellers i tråd med kriterier for tildeling av spillemidler.

Saken skal til behandling i Oppvekst- og kulturutvalget 12. mars, i formannskapet den 14. mars og i kommunestyret 19. mars.

I kommunens vurdering nevnes blant annet at Åsen IL har etablert et anlegg av høy nasjonal standard, med FIS-godkjenning hvor det arrangeres FIS- og NC-renn. Samtidig brukes anlegget av lokalbefolkningen, noe som er viktig i et folkehelseperspektiv.

LES OGSÅ: Ildsjeler har lagt ned tusenvis av timer med dugnad for nytt skianlegg

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no