19. nov
UNGE: Eyvind Jørgensen Schumacher er foreslått som Ullensaker Aps ordførerkandidat. - Jeg vil løfte barn og unges oppvekstvilkår, sier han.
 
Vil ha Schumacher som ordfører
Eyvind Jørgensen Schumacher er foreslått som ordførerkandidat i Ullensaker.

Publisert: 09.sep.2018 06:00
Oppdatert: 08.sep.2018 09:47

Nominasjonskomiteen i Ullensaker Arbeiderparti har foreslått Eyvind Jørgensen Schumacher som ny ordførerkandidat for Ullensaker Arbeiderparti. Schumacher er 35 år gammel og kommer fra Jessheim, og har siden 2017 vært gruppeleder for Ullensaker Arbeiderparti.

Han bor på Jessheim med kone og to små barn.

BARN OG UNGE

– Jeg er svært glad for at nominasjonskomiteen har vist meg tillit, og ser fram til nominasjonsmøtet. Blir jeg valgt som ordførerkandidat vil jeg løfte barn og unges oppvekstvilkår i Ullensaker, og vil jobbe for mer politisk styring over utbyggingen i kommunen vår til innbyggernes beste. Jeg brenner også for en bærekraftig utvikling av kommunen vår, der innbyggernes velferd alltid settes først, sier han i en pressemelding.

Komiteen foreslår at Irene Furulund (57) skal være partiets varaordførerkandidat. Hun kommer fra Mogreina og har lang fartstid i Arbeiderpartiet og andre frivillige organisasjoner. Hun har vært en sterk stemme i kampen mot tredje rullebane på Gardermoen. Furulund har jobbet i helsevesenet i mer enn 30 år.

– Jeg ønsker at Ullensaker skal være en trivselskommune, der alle innbyggere opplever seg sett og inkludert, og kan leve trygge og gode liv, sier Furulund.

AVGJØRES I NOVEMBER

Det endelige vedtaket gjøres av medlemmene i Ullensaker Arbeiderparti på nominasjonsmøtet 27. september. Resten av kandidatene på lista vedtas 28. november.

Nominasjonskomiteen består av Tonje Brenna (leder), Arne Arnesen, Ingrid Mundal, Ola Flem og AUFs representant.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no