26. apr
Jubel: Prosjektgruppa representert ved Are Hokstad, Andreas Sundnes, Anne Nyrud og Jan Kristiansen jubler over mandagens enstemmige vedtak i oppvekst- og kulturutvalget i Nannestad kommune.
 
Enstemmig kunstgress-ja i kommunen: – Én av de største dagene i vår historie

Publisert: 27.nov.2017 23:00
Oppdatert: 27.nov.2017 23:02

Mandag kveld står jubelen i taket i Holter IF. Nannestad kommune sier nemlig ja til å gi 2,2 millioner kroner i tilskudd til ny kunstgressbane. Dette baner vei for realiseringen av idrettsforeningens store kunstgressdrøm.

– Dette er uten tvil en gledens dag. Helt fantastisk, sier Andreas Sundnes, leder av styringsgruppa som har jobbet for å realisere kunstgressdrømmen i Holter IF.

Holter IF har søkt om kommunalt tilskudd og lånegaranti for bygging av kunstgressbane med lysanlegg. Rådmann Paul Glomsaker har innstilt på at den lokale idrettsforeningen skal få 2,2 millioner kroner i tilskudd til den nye kunstgressbanen. Pengene skal tas fra disposisjonsfond.

Mandag kveld var saken oppe til politisk behandling i oppvekst- og kulturutvalget. Der ble rådmannens innstilling enstemmig vedtatt. Dermed tyder alt på at det blir gitt grønt lys til bygging av kunstgressbane for Holter IF i jubileumsåret. Målet er at kunstgressbanen skal stå ferdig i september i 2018.

– Vi opplever at samarbeidet med administrasjonen, ordfører og øvrige politikere er fantastisk bra. Kommunen satser på barne- og ungdomsidrett, og dette vedtaket viser dette til fulle. Vi er stolte av å bo i Nannestad, være en del av idrettsmiljøet og ha barn som vokser opp i en slik kommune. Dette er én av de største dagene i idrettsforeningens historie, sier Sundnes.

29. november behandles saken i formannskapet, før det blir endelig vedtak i kommunestyret 7. desember. Går det som alt nå ligger til rette for vil Holter IF få kunstgressbane i jubileumsåret – akkurat slik de har drømt om.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no