18. okt
MÅLSCORERE: Lars-Jørgen Salvesen (t.v.) og Ole Andreas Nesset stod for Kisas scoringer. – Det er tøff konkurranse om plassene, men til syvende og sist er det opp til meg selv å bli valgt, sier Nesset som leverte en god søknad om videre startplass.
 
– Nå handler det bare om å ta flest mulig poeng
Ull/Kisa snudde den innholdsrike kampen, men måtte ta til takke med poengdeling hjemme mot Mjøndalen.

Publisert: 08.okt.2018 08:26
Oppdatert: 08.okt.2018 11:19

Etter kampen var Ull/Kisa-leiren fornøyde med både prestasjonen og resultatet.

– Det var en severdig fotballkamp mellom to gode lag. Alt i alt var det kanskje greit at begge fikk med seg poeng, oppsummerer Kisa-trener Vegard Skogheim.

Hedmarkingen fikk imidlertid en verst mulig start på oppgjøret. Olivier Ocean utnyttet en feil i hjemmelagets bakre rekker, og canadieren la inn til Jonathan Lindset som skled inn 1-0. Da var det ikke spilt mer enn tre minutter, men hjemmelaget slo raskt tilbake.

ETTERLENGTET SCORING

Ti minutter etter kalddusjen mottok Ole Andreas Nesset et innlegg fra Mats-Andre Kaland. Odølingen brukte brystkassa til å legge ballen til rette før han banket ballen i mål på hel volley.

Kampen var spissens første fra start siden slutten av juli. Etter et skadeopphold har spiss-kollega Martin Trøen startet på topp, mens Nesset har måttet nøye seg med innhopp.

– Det har tatt litt tid å komme tilbake igjen, og det var veldig deilig å få denne scoringen. Samtidig kom den på et veldig viktig tidspunkt, og etter 1-1 synes jeg vi var klart best, sier Nesset, som nå står med ni OBOS-mål hittil i år.

HEKTISKE SLUTTMINUTTER

Mjøndalen gikk også hardt ut i den andre omgangen. Likevel var det hjemmelaget som kunne juble for den neste scoringen. Kaptein Christian Aas spilte lekkert igjennom Lars-Jørgen Salvesen, som etter 65 minutter smalt ballen i nettaket fra spiss vinkel.

Ti minutter senere dunket Tonny Brochmann inn 2-2 etter en dårlig klarering fra Kisa-forsvaret.

Da klokka tikket mot full tid vant Kisa-stopper Espen Garnås en duell inne i Mjøndalens straffefelt. Samtlige i gult og grønt mente ballen var over streken, men fikk ikke støtte av trioen i sort.

Mot slutten av kampen fikk også Nicolay Solberg sitt comeback etter å ha vært ute med kneskade siden starten av august. Kantspilleren rakk å markere seg på de få minuttene han var innpå.

– Jeg hadde fortjent scoring der, etter å ha jobba hardt for å komme tilbake i flere uker, sa Solberg om skuddet han smalt i tverrliggeren på overtid.

SKOGHEIM-AVKLARING

Mens Ole Andreas Nesset hevder han hadde takket ja til ett poeng før kampen, var ikke trener Skogheim helt enig i det.

– Det får stå for hans regning. Jeg vet at vi kan slå alle lag, sier treneren, som ikke hadde noe nytt å komme med angående sin videre trenerkarierre. Hedmarkingens foreløpige kontrakt varer ut denne sesongen.

– I dag er fokuset på Mjøndalen-kampen. Situasjonen rundt min videre rolle blir avklart i løpet av uka, sier Vegard Skogheim.

HARD KAMP OM KVALIKPLASS

Samtidig som Ull/Kisa tok med seg ett poeng vant de øvrige lagene på plassene rundt sine kamper. For øyeblikket innehar Jessheim-laget sjetteplass, med to poeng opp til Sogndal som ligger på fjerde. Tromsdalen slo samme kveld Viking, og bykset dermed inn på femteplass. Også på plassene nedover er det små marginer som skiller lagene. Dermed er det fortsatt vidåpent i kampen om å være topp seks ved sesongslutt.

– Det blir fryktelig spennende fremover. Nå handler det bare om å ta flest mulig poeng. Forhåpentligvis holder det til kvalikplass, sier Nicolay Solberg.

Kampfakta

OBOS-ligaen

Ullensaker/Kisa – Mjøndalen 2-2 (1-1)

Jessheim stadion, 825 tilskuere

Dommer: Steinar Hauge, Bjarg IL

Mål: 

0-1 3. min.: Jonathan Lindset

1-1 13. min.: Ole Andreas Nesset

2-1 65. min.: Lars-Jørgen Salvesen

2-2 76. min.: Tonny Brochmann

Gule kort: Nikolas Walstad, Martin Torp, Eric Kitolano, Ull/Kisa.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no