17. aug
KLARE. Løypekjørerne prepper nesten daglig. Rune Granås, Ivar Romedal, Arnfinn Hoff og Daniel Røtterud. Foto: Bjørn Inge Rødfoss
 
- Det er etter forholdene bra med snø i alle traseene
MAURA. - Nordåsen har de beste løypene i nærområdet.

Publisert: 22.mar.2016 14:57
Oppdatert: 27.jan.2017 14:03

Selv om det ikke er meldt strålende påskevær, kan man likevel ta på seg skiene, smøre niste, lage varm saft og ha en flott dag ute. Mulighetene på Øvre Romerike er mange, men løypene i Nordåsen i Maura er et flott alternativ for dem som ønsker lengre og korte turer i skog og mark.

LES OGSÅ: Løypemaskinen røk, sporene snødde igjen

BRA MED SNØ

Rune Granås, løypekjører i Nordåsen, forteller at løypene preppes nesten daglig, for å sikre at alle får en like fin opplevelse når de er innom.

- Det er etter forholdene bra med snø i alle traseene, og det er kjørt løyper i hele anlegget. De kjøres nesten daglig, og vi frisker på fortløpende når det blir slitt eller bløtt, forsikrer Granås.

PÅSKESOL

Løypekjøreren tror ikke det er fare for at løypene skal smelte, og anbefaler alle å ta turen.

- Nettene er kalde og det er hardt og fint føre tidlig på dagen. Det er ingen åpne bekker eller noe sånt i løypene, påskesola har ikke tatt så godt ennå, sier Granås, og avslutter:

- Jeg vil anbefale alle å komme til Nordåsen i påsken om de ønsker fine skiturer. Da er anlegget vårt det beste alternativet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no