20. jul
RUNDSPILT: Ull/Kisa ble fullstendig ydmyket av Bodø/Glimt.
 
Ull/Kisa-spillerne sto og sov da storlaget kom flygende ut fra start
– Det er flaut og pinlig, sier kaptein Truls Jørstad etter at Ull/Kisa ble latterliggjort.

Publisert: 26.sep.2017 22:05
Oppdatert: 27.sep.2017 13:33

Ull/Kisa mot Bodø/Glimt var rundens hovedkamp i OBOS-ligaen, hvilket innebærer at den ble spilt på en egen dag, sendt på riksdekkende TV med en storstilt flerkameraproduksjon, og på et klokkeslett der Jessheim stadion er badet i flomlys fra første spark på ballen. Alles øyne var på Jessheim-klubben. Med en opprykksjagende serieleder på besøk hadde også Ull/Kisa alt å spille for i sin jakt på kvalikplass. Slik så det ikke ut. 

RUNDSPILT

Kampen var avgjort omtrent før den var ordentlig i gang. Før det var spilt fem minutter lå hjemmelaget under med to mål. Etter halvtimen var bortelagets ledelse doblet, og til pause sto det 0–5 på resultattavla.

– Vi ødelegger for oss selv etter den førsteomgangen. Det er flaut og pinlig å gå til pause med fem i sekken. Det er første gang jeg har opplevd det i A-lagssammenheng. Vi gjør stikk motsatt av hva vi har pratet om på taktikktavla hele uka, sier Ull/Kisa-kaptein Truls Jørstad.

Det hele begynte med at Glimts Kristian Opseth snek seg mellom Kisa-forsvarerne i feltet og fikk sklidd et innlegg i mål fra utsiden av femmeteren. Samme mann doblet ledelsen på en retur etter at Kisa-keeper Stefan Hagerup avverget en alene med keepersituasjon. Gjestenes kaptein Trond Olsen fikk stå alene foran mål og styre et innlegg i nettet, før Amor Layouni løp fra hele Kisa-forsvaret og overlistet Hagerup fra 16-meteren.

Ydmykelsen ble komplett da Opseth plukket opp en løs ball i feltet og satte inn gjestenes femte scoring før kampen var halvspilt. 

TRØSTEMÅL

Det var selvfølgelig aldri noen tvil om hvor poengene skulle gå, og andreomgangen ble for en transportetappe å regne, men Kisa pyntet uansett på resultatet gjennom to scoringer av innbytter Andreas Aalbu på tampen. Angriperen var først på innlegg fra Nicolay Solberg og Mats-Andre Kaland. 

– Vi skal ha litt skryt for at vi hever oss i andreomgang og ikke kollapser helt, for det kunne blitt mer. Vi ble enige i pausen om at vi skulle gå ut og fullføre og det gjør vi greit, men det sier seg jo selv at førsteomgangen ødelegger kampen, sier Jørstad.

BEKLAGER

Kapteinen synes det er vanskelig å sette fingeren på hva som går galt. Jørstad føler de har hatt en god treningsuke og hadde en god inngang til kampen – likevel gikk det fullstendig skeis.

– Det er bare å beklage til alle som har et Kisa-hjerte, sier Jørstad.

Første mulighet til å reise seg er førstkommende tirsdag, borte mot Fredrikstad. 

KAMPFAKTA

Ull/Kisa – Bodø/Glimt 2-5 (0-5)

Jessheim stadion

MÅL

0-1. 3. min.: Kristian Opseth

0-2. 5. min.: Kristian Opseth

0-3. 24. min.: Trond Olsen

0-4. 30. min.: Amor Layouni

0-5 36. min.: Kristian Fardal Opseth

1-5. 80. min.: Andreas Aalbu

2-5. 90. min.: Andreas Aalbu

Gule kort: Amor Layoni, Bodø/Glimt. Magnus Grødem, Ull/Kisa.

Ull/Kisa (4-3-3): Stefan Hagerup – Mats-Andre Kaland, Emmanuel Troudart, Espen Garnås, Jan Tore Amundsen (Nikolas Walstad fra 74.) – Niklas Sandberg, Truls Jørstad, Sverre Torp – Magnus Grødem (Nicolay Solberg fra 57.), Ole Kristian Langås – Kristoffer Ødemarksbakken

LES OGSÅ: Kunstgresset ved Skogmo er ferdig

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no