21. jan
TOMMEL OPP: Et knippe av Turns G14-spillere viser med all tydelighet hva de synes om klubbens opprusting av Myhrer stadion.
 
Eidsvold Turn har samlet klubben på oppgraderte Myhrer: – Det nye anlegget gir mye bedre lagfølelse
Før har de vært nødt til å trene andre steder på vinteren, men nå kan Eidsvold Turn være på Myhrer året rundt.

Publisert: 24.jan.2018 09:00
Oppdatert: 24.jan.2018 15:06

Før årets sesong er gressbanen på Myhrer byttet ut med kunstgress. Dermed kan fotballspillerne i Eidsvold Turn for første gang ha oppkjøring der klubben virkelig hører hjemme. Da EUB mandag kveld besøkte nye Myhrer hadde klubbens gutter 14-lag funnet seg godt til rette.

– NATURLIG SAMLINGSPUNKT

– Jeg synes det er bra å få samlet lagene her på stadion. Det nye anlegget gir mye bedre lagfølelse, garderoben har allerede blitt et mer naturlig samlingspunkt. Alt blir mye mer inkluderende når lag fra aldersbestemte klasser til A-laget trener på samme sted, sier Jørgen Nymoen.

Spilleren på G14-laget forteller at det er utrolig bra å trene på Myhrer, og at banen er noe helt annet enn ved Eidsvollhallen.

– Underlaget er mye mykere. Det er ikke så stivt og hardt som det vi har spilt på tidligere. Ikke bare er det lettere å spille fotball her, men det nye dekket har også en skadeforebyggende effekt. Dette er en god investering fra klubbens side, sier den unge midtstopperen.

Han gleder seg over å kunne bruke Myhrer året rundt. Også lagkameraten Max Marius Jensen ser positivt på klubbens satsing.

– Varmekablene under banen fungerer bedre her, noe som har mye å si for spilleforholdene, sier han.

Jensen understreker imidlertid at med så mange lag og spillere på ett sted kan det oppstå fallgruver.

– Så lenge organiseringen er bra blir nok dette veldig fint, sier han.

– ALT BLIR MYE ENKLERE

Daglig leder Roar Halvorsen i Eidsvold Turn mener aktivitet på Myhrer, året rundt, vil være svært viktig for klubben.

– Vi har hele tiden ønsket å få samlet alt her oppe, og det er klart at dette er mye bedre. sier han.

Fram til denne sesongen har det vært mye til og fra Myhrer, hvor klubben har sitt klubbhus og sin hjemmebane. Av praktiske årsaker skal fortsatt enkelte av øktene gjøres ved Eidsvollhallen, men hovedvekten legges til Myhrer.

– Man skal ikke klage på Eidsvollhallen, men det er ikke noe hjemmekoselig der. Derfor er det veldig bra å få samlet oss her, slik at alle kan bruke garderobene og klubblokalene. Det blir mye enklere, sier Halvorsen.

Den nye A-lagstreneren Joakim Dragsten uttalte nylig til EUB at den største forskjellen på hans forrige klubb og Turn var å komme til en klubb med mange medlemmer, klubbhus og et fellesskap på tvers av lagene. Også den daglige lederen tror både topp og bredde vil dra nytte av hverandre.

– Nå kommer A-laget nærmere på alle, så dette blir bedre for hele klubben, sier Halvorsen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
LOGISTIKK: – Så lenge organiseringen med så mange brukere er bra blir nok dette veldig fint, understreker Max Marius Jensen (14).
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no