21. jul
Jubel: Marius Vestbø Rødsrud har her scoret sitt andre for dagen.
 
Rødsrud scoret to mot Turn 2: – Godt å komme tilbake til kjente trakter og folk
Marius Vestbø Rødsrud er glad for å spille med kompisene igjen. Han markerte returen til EIF med to scoringer i lokaloppgjøret mandag kveld.

Publisert: 08.aug.2017 13:00
Oppdatert: 08.aug.2017 13:29

– Det er godt å komme tilbake til gamle trakter og kjente folk, sier Rødsrud selv etter re-debuten. Nannestad-gutten spilte tre sesonger i EIF før han gikk til Gjerdrum foran 2016-sesongen. Etter en og en halv sesong i gult, er Rødsrud nå tilbake på Råholt. To scoringer umiddelbart var litt i overkant, ifølge Rødsrud selv.

– Det er litt tilfeldig. For meg handler det om å komme i flytsonen og det har jeg ikke vært det siste halvåret. Det har vært mye stakkato og dårlig flyt, da blir det lite scoringer, forteller Rødsrud, som var godt fornøyd med kampen.

– Jeg har spilt her i flere sesonger, så det er klart man kjenner på rivaliseringen mot Eidsvold Turn. Da er det deilig med en trepoenger, avslutter Rødsrud.

– ikke gode nok offensivt

Frode Hartviksen, Turns trener, forteller at Turn var godt forberedt på hva som møtte dem, men at samhandlingen offensivt ble for dårlig.

– Vi veit hva vi møter og vi fikk det vi forventet imot oss. I første halvdel av 1. omgang synes jeg vi gjorde mye riktig, selv om vi ikke var presise nok. Vi ble trykket bakover mot slutten av omgangen. I 2. omgang hevet vi oss litt, med minst like mange sjanser som EIF. Likevel er vi ikke gode nok offensivt med tanke på å ha færre touch og oppsøke to mot én situasjoner, sier Hartviksen.

KAMPFAKTA

  • 4. divisjon
  • Eidsvold IF - Eidsvold Turn 2  2-1 (1-0)
  • Eidsvoll stadion, 155 tilskuere
  • Dommer: Brage Marcus Leinan, Holter
  • Mål: 1-0 40.min.: Marius Rødsrud
  • 2-0 52.min.: Marius Rødsrud
  • 2-0 90.min.: Erik Ruud
  • Gule kort: Espen Fjeld, EIF, Joakim Madsen, Christian Hageberg, Erik Ruud, Turn
  • Lag EIF: Glenn Wilsgård - Dan-Remy T. Dahl, Stein Vidar Fjeldvang, Jim-Freddy G. Pedersen, Adrian Dalseth Lexberg - Espen A. Fjeld, Markus Sørensen, Robin Limbodal, Martin Sydtangen - Fredrik Kristiansen, Marius V. Rødsrud. Benyttede reserver: Jørgen Olsen
  • Lag Turn 2: Fredrik Olsen - Eirik W. Trøen, Daniel Olsen, Jesper Haug Hoel, Dennis Furu - Johannes Kvebæk, Erik Ruud, Joakim Madsen, Vetle Sørensen - Christian Hageberg, Eiven H. Solberg. Benyttede reserver: Vemund S. Borgersen, Theodor Bello, Ruben Davidsen, Erlend Winnem

LES OGSÅ: Hølmo Solberg går fra Eidsvold Turn til Eidsvold IF

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FART: Theodor Bello på full fart inn mot Adrian Dalseth Lexberg. Lexberg og EIF trakk det lengste strået til slutt.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no