17. jul
SCORING: Hawar Saleh har nettopp puttet 2-0 etter å ha utnyttet en misforståelse i EIFs bakre rekker.
 
- I dag var vi i begge endene av skalaen
- Vi vinner på en middels dag og vi bruker hele skalaen fra bra til dårlig, sier Kløfta-trener Karl André Hovde. Kløfta slo EIF 4-2 mandag kveld.

Publisert: 12.sep.2017 14:30
Oppdatert: 12.sep.2017 14:33

- Det er en middels kamp, egentlig. Jeg synes vi er på hele skalaen fra bra til tider og dårlige innimellom. Det er ingen toppkamp, men vi er egentlig aldri truet, sier Karl André Hovde til EUB etter kampslutt.

TRODDE DET VAR VINKET

Topplaget Kløfta tok oppskriftsmessig ledelsen 2-0 før det var spilt tjue minutter. Først utnyttet Kushtrim Bujupi en feilplassert Mateusz Kobylarz i EIF-målet, og Bujupi lempet inn 1-0 fra nærmere 40 meter. Deretter plukket Hawar Saleh opp ballen fra beina til Kobylarz, som trodde det var vinket for offside. Like før pause reduserte nemlig EIFs Stian Halberg til 2-1 på et langskudd. Sondre Haugen knallet inn 3-1 etter en presis corner, og det var i følge Hawar Saleh presis etter oppskriften.

- Det var det vi snakket om i pausen. Vi måtte gå ut i 2.omgang for å punktere kampen. Så det var viktig. Jeg synes vi hadde kontroll, selv om jeg synes vi ikke var helt på i dag, sier to-målsscoreren. Saleh la nemlig på til 4-1 fem minutter etter Haugens mål.

- Det var deilig å score to i dag. Det har løsnet litt nå, avslutter Saleh.

LES OGSÅ: Nykommer mellom stengene måtte plukke to baller ut av EIF-målet

- POSITIVE TENDENSER

EIF-trener Kyrre Innstøy så konturene av et lag i motgang på 2-0-scoringen, og EIF-treneren sier situasjonen er typisk.

- Det er egentlig jævla bittert at vi ikke er med i svingene i 1.omgang. Jeg leser det litt på spillerne når Kløfta får 2-0-scoringen. Vi går med ryggen til og tror det er vinket offside, og det er en typisk situasjon som ødelegger veldig. Når det er sagt synes jeg vi er mer tilbake i dag enn vi var mot Raumnes & Årnes, og det var mye mer positive tendenser i spillet vi leverte i dag. Offensivt har vi sjanser til å score minst ett - kanskje to - til, oppsummerer Innstøy. Nå venter to uker pause. Magnus Kristengård har signert for EIF, og Innstøy tror den tidligere Turn-spilleren blir en nyttig tilvekst i sesongavslutningen.

- Vi møter mange gode lag, men de er spillende lag som antagelig kler oss godt. Kristengård er en spiller vi kan bruke både i forsvarsrekka og sentralt på midten, i tillegg til at han er en fin spiller og en hyggelig fyr som jeg tror vil komme til å passe i miljøet vårt, avslutter Innstøy.

For Kløfta handler det fortsatt om et mulig opprykk. Laget ligger på 2.plass i avdelingen, to poeng bak Gjelleråsen og to poeng foran Aurskog-Høland. Det gjenstår fem kamper, men allerede til uka får man kanskje høstens viktigste kamp når 3.plass Aurskog-Høland møtes borte.

- Nå må vi bare henge med helt inn. For oss nå blir det en finale mot Aurskog-Høland onsdag neste uke. Den må vinnes om vi skal rykke opp, selv om Gjelleråsen har alt i sine hender nå. Vi blir topp tre og det skal vi være jævla fornøyde med, så gjenstår det å se om vi blir nummer én, to eller tre, avslutter Hovde.

KAMPFAKTA

 • 4. divisjon
 • Bakkedalen kunstgress, 69 tilskuere
 • Dommer: Rune Løbersli, Skjetten
 • Mål:
 • 1-0 17.min.: Kushtrim Bujupi
 • 2-0 19.min.: Hawar Saleh
 • 2-1 37.min.: Stian Halberg
 • 3-1 63.min.: Sondre Haugen
 • 4-1 68.min.: Hawar Saleh
 • 4-2 82.min.: Stian Halberg
 • Lag Kløfta: Fredrik Hauffen - Lars J. Westheim, Eivind Damstuen, Sondre Haugen, Christoffer H. Skiaker - Steffen Nystrøm, Magnus P. Hovde Hiwa Poor - Kushtrim Bujupi, Hawar Saleh, Adam Olsen
 • Benyttede reserver: Sarken Saleh, Eivind Svalestad
 • Lag EIF: Mateusz E. Kobylarz - Adrian D. Lexberg, Heine C. Lundahl, Stein Vidar Fjeldvang, Dan-Remy T. Dahl - Stian Halberg, Markus J. Sørensen, Robin Limbodal, Espen A. Fjeld - Fredrik Kristiansen, Marius Rødsrud. Benyttede reserver: Jørgen Olsen

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
TO MÅL: Stian Halberg scoret to for EIF, men det holdt ikke mot opprykkskandidat Kløfta.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no