13. nov
 
Ull/Kisa-treneren: – Det er hakk i plata. Igjen sliter vi med å sette store sjanser
Etter søndagens kamp mot Florø har Ull/Kisa nå spilt tre strake 1–1 kamper etter sommerferien.

Publisert: 05.aug.2018 23:00
Oppdatert: 05.aug.2018 23:07

Tre kamper, tre scoringer, tre innslupne mål og tre poeng er status hos Vegard Skogheims mannskap etter at høstsesongen ble sparket i gang.

– Jeg gjentar meg selv, det er nesten hakk i plata. Igjen skaper vi mange store målsjanser, men vi sliter med å sette de i mål, sier treneren.

I HUNDRE FRA START

Morten Sundli skaffet jessheim-laget en god start med sin scoring etter drøyt ti minutter. Et hjørnespark fra Martin Torp traff midtstopperen som sto helt umarkert inne i feltet. Etter at hjemmelaget hadde gått ut i hundre fra start var det ingenting å si på at de tok en tidlig ledelse. Denne burde også ha vært større, ettersom Ull/Kisa skapte sjanse på sjanse.

– NYTTELØS SCORING

Den neste scoringen kom imidlertid ikke før snaue timen var spilt. Til tross for hjemmelagets mange sjanser – og tilhørende sløsing – var det Florø som scoret kampens andre og siste mål, da Halvor Solheim-Olsen dundret inn utligningen.

Kisas eneste målscorer fra oppgjøret, Morten Sundli, var en skuffet mann etter nok en poengdeling.

– Det føles ut som man scorer til ingen nytte når vi ikke vinner denne kampen. Vi styrer kampen fra start, og vi burde ha avgjort den tidlig. Så lenge vi bare leder 1–0 har de fortsatt muligheten til å slå tilbake. Vi gir fra oss initiativet uten at jeg skjønner helt hvorfor, sier lillehamringen.

Midtstopperen er uansett klar på at det kommer til å løsne snart.

– Målene vil komme – men tre 1-1-kamper på rad er drøyt.

OPPLØFTENDE INNHOPP

Én som har levert scoringer den siste tiden er Herman Henriksen. Lysluggen har regelrett herjet for Ull/Kisa 2 i fjerde divisjon. I skrivende stund har Nannestad-karen scoret 17 mål på ni kamper. Mot Florø kom han innpå den siste halvtimen, der han viste seg fra en god side.

– Jeg føler det var godt innhopp. Mot slutten kommer jeg til en god sjanse, og det er synd at den ikke går litt mer til en av sidene, sier Henriksen om situasjonen som oppsto på overtid. Et nytt innlegg fra Martin Torps presise fot gikk inn til Henriksen, men headingen ble slått til corner av Florø-keeperen.

SKADETRØBBEL

Ole Andreas Nesset var ikke med i troppen grunnet en overtråkk. Christian Aas, som nylig gjorde comeback etter en langvarig skade var heller ikke med. I tillegg måtte Nicolay Solberg forlate banen etter 25 minutters spill.

– Nesset er i alle fall ute i to uker til. Aas bør være klar til neste kamp, sier Vegard Skogheim.

Angående Solberg var Kisa-treneren mer usikker.

– Fysioterapeutene vil ikke dra for mye i leddbåndet hans, og han vil bli sendt på MR, sier Skogheim om vingen som foreløpig står med ti mål i årets serie.

– MÅ dere vinne neste kamp (Notodden borte) nå?

– «Må» og «skal» synes jeg er ord som skaper stress i fotball. Vi vil selvsagt vinne alle fotballkamper, men til tross for kun fire tap i år spiller vi for mye uavgjort.

KAMPFAKTA

  • Ull/Kisa–Florø 1–1 (1–0)
  • Jessheim stadion, 540 tilskuere
  • Dommer: Svein Tore Sinnes, Flekkefjord FK
  • Mål
  • 1–0 11. min.: Morten Sundli
  • 1–1 56. min.: Halvor Solheim-Olsen
  • Gule kort: Truls Jørstad, Ull/Kisa. 
  • Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup–Nikolas Walstad, Morten Sundli, Emmanuel Troudart, Mats-Andre Kaland (Ole Kristian Langås)–Eric Kitolano, Truls Jørstad, Martin Torp, Kristoffer Normann Hansen, Nicolay Solberg (Jan Tore Amundsen fra 24.)–Martin Trøen (Herman Henriksen fra 58.)

LES OGSÅ: Tidligere Kisa-spillere til Turn

LES OGSÅ: Også på hans personlige hjemmebane bruker banemannen tid på kunstgress

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no