15. sep
KLUBBHUSET. Årsmøtet ble avholdt på klubbhuset på Eidsvoll stadion i forrige uke. Nå må det ekstraordinært årsmøte til for å fylle de siste posisjonene i styret i EIF.
 
– Inneholdt enkelte sterke ord
RÅHOLT. Organisasjonssjef Runar Sveen i Akershus idrettskrets var selv til stede på årsmøtet i Eidsvold IF.

Publisert: 06.apr.2017 18:30
Oppdatert: 06.apr.2017 18:34

– Det skjer ikke spesielt ofte at vi er til stede på et årsmøte på denne måten, men vi ble spurt om å være der og takket ja til invitasjonen. Min rolle på møtet var å veilede i lovverket, og det ble gjort underveis der hvor det var spørsmål eller på annen måte naturlig – uten dramatikk, sier Sveen til EUB.

STERKE ORD

– Er det normalt at det på et årsmøte leveres ut et vedlegg med beskrivelse av sittende styremedlemmer, både i positivt og negativt lys?

– Begrunnelsen inneholdt enkelte sterke ord, uten at dette var valgkomiteens direkte karakteristikk. Men dette må medlemmene og de stemmeberettigede ta stilling til, svarer Sveen.

EUB snakket i går med valgkomiteens leder Bjørn Nordvik i forbindelse med dagens saker.

INGEN ANGER

– Angrer du/dere på noe i forbindelse med årsmøtet, dokumentet som ble lagt fram og det som har skjedd i kjølvannet av det?

– Nei, vi angrer ikke på noe. Vi hadde møte mandag og gikk gjennom hele saken. Utover det kommer jeg ikke til å kommentere denne saken noe mer, er alt Nordvik ønsket å si.

LES OGSÅ: – Kan ikke skape mye godt for framtida

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no