15. sep
 
– Vi har Norges beste supportere
OSLO. Bård Aune, sportslig leder i Eidsvoll 1814s, er ikke i tvil. – De lager et vanvittig leven, sier Aune til EUB.

Publisert: 10.jul.2017 21:00
Oppdatert: 10.jul.2017 15:20

Selv om det ble et forsmedelig 51-7-tap for Oslo Vikings i NM-finalen lørdag kveld, var det liten tvil om at de tilreisende eidsvollingene vant kampen om tribunen. Kubjeller, vuvuzelaer og gjentatte «DEFENCE, DEFENCE, DEFENCE»-rop bidro til å sette Oslo Vikings ut av spill ved flere anledninger.

– Det er ingen tvil, vi har Norges beste supportere. Det er jo helt rått, skryter Bård Aune til EUB etter finaletapet.

– MYE BEDRE ENN VIKINGS

Eidsvoll 1814s satte opp supporterbuss fra Eidsvoll til Oslo, og i tillegg til spillerbussen, fylte supporterne opp ytterligere én buss til. I tillegg kom det et hundretalls supportere på egen hånd, og på tribunen satt foreldre, kjærester, yngre spillere i klubben og 1814s-fans. Klubbens U15-lag, som spiller sin sesong nå til høsten, var godt representert. Simen Snilsberg Aune (14) og Eirik Nordahl Lystad (14) bråkte fælt med kubjellene undervegs i kampen.

– Vi er mye bedre enn Vikings på tribunene. Vi hører jo nesten ikke Oslo Vikings-supporterne, og vi lager helt klart mye mer lyd enn dem, sier supporterne. Trass i stortapet, var Snilsberg Aune og Nordahl Lystad fornøyde med underholdningen undervegs i finalen. Gutta bidro stort til å sette Vikings-angrepet ut av spill ved flere anledninger. Men det var ikke alt supporterne var fornøyde med.

– Det er en egentlig en veldig spennende finale, men vi er litt misfornøyde med dømmingen, sier gutta til EUB.

– NESTE ÅR

Sportslig leder Bård Aune var selvsagt skuffet etter tapet lørdag, men lover at eidsvollingene kommer sterkere tilbake neste sesong.

– Vi har hatt mange skader på viktige spillere, og det så vi også i finalen hvor vi mistet både Joacim Eliassen og Jonas Theodorsen Hauge. Neste år. Da!, avslutter Aune, med en subtil henvisning til neste års sesong.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
LYD: Eidsvoll 1814s tapte kampen, men vant kampen om tribunen. - Vi har de beste fansen i Norge, sier Bård Aune - sportslig leder for Eidsvoll 1814s.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no