26. jan
RAGER: Høyest i luften rager «Setras» Øyvind Elstad Bekken. EIFs Heine Lundahl i hvitt må se seg slått av politimannen fra Ullensaker.
 
– Vi rykker ikke ned
– Vi satser selvsagt på å komme så høyt som mulig på tabellen, sier Hauerseters Remi Rød. – Vi rykker ikke ned, sier EIFs Glenn Wilsgård.

Publisert: 26.sep.2017 11:30
Oppdatert: 26.sep.2017 11:35

– Det har vært gjennomgangsmelodien i år, at vi ikke har klart å vippe kampene til vår fordel, sier Remi Rød, som scoret det siste målet i lokaloppgjøret mandag kveld. Selv om Hauerseter var bedre enn EIF, satt seieren langt inne.

– Det har vært litt sånn i år at vi ligger bra an og slipper inn drittmål. Tidligere har vi raknet, men det gjorde vi heldigvis ikke i dag. Jeg følte at vi hadde kontrollen hele vegen, fortsetter Rød. Hauerseter scoret to kjappe, men greide ikke å riste av seg EIF helt. Marius Rødsrud kontret inn 2–1 og brakte tilbake en slags spenning i kampen.

ÅPNET BALLET

Rolf Christian Hushagen var elegant og presis på kveldens første scoring. Først lobbet han ballen over midtstopper hos EIF, Jim-Freddy Pedersen, før han gjorde det samme over Glenn Wilsgård i EIF-målet. Wilsgård mente EIF hevet seg utover i kampen, men var skuffet over prestasjonen i 1. omgang. Snaut ti minutter etter 1–0 måtte Wilsgård igjen plukke en ball ut av nettet.

– Jeg synes ikke vi var på i det hele tatt. Vi var for langt unna i duellene og slapp dem for lett til. Hele tiden hang vi etter og var på etterskudd, men det kom seg litt utover kampen. 3-1-scoringa kommer når vi bare må kjøre opp, så det er bare uheldig, oppsummerer Wilsgård i EIF-målet.

RØD-PUNKTERING

Det var på kontring Hauerseter spikret igjen kista i lokaloppgjøret. Langs venstre flanke kom Hauerseter lynkjapt etter at et EIF-hjørnespark endte i Hauerseter-målvakt Roy Ingar Konteruds boksehansker. Fra flanken ble ballen rullet perfekt fra spiller til spiller før Remi Rød punkterte til 3–1.

– Veldig viktig scoring, for det var mye nesten der en stund. Fin scoring etter læreboka. Det var en håndball-scoring, sier Rød selv.

– VI RYKKER IKKE NED

Det gjenstår kun tre kamper for EIF og Hauerseter i årets avdeling. EIF har det tøffeste programmet av de to, og møter Gjelleråsen, Skedsmo 2 og Aurskog-Høland. Hauerseter har et antatt lettere program og møter Aurskog-Høland, Gjerdrum og Fet.

– Etter de kampene bør vi minst ha seks poeng, og forhåpentligvis også ni, avslutter Rød. Hauerseter ligger etter mandagens kamp på en 8. plass med 32 poeng, men har kun fire poeng opp til 4.-plassen. For EIFs del ser det mørkere ut, og laget ligger på 11. plass med 23 poeng, kun fire poeng foran Fet. Ned til Lørenskog 2 – med én kamp mindre spilt – skiller seks poeng, mens nederst vaker Gjerdrum med sine åtte poeng. Mye skal gå galt om EIF skulle rykke ned, men teoretisk kan det skje ved at Romerikslagene i 3. divisjon kløner det til.

– Vi rykker ikke ned, slår Wilsgård kontant fast.

Kampfakta

 • 4.divisjon, Hauerseter - EIF 3-1 (2-1).
 • Nordkisa stadion kunstgress, 69 tilskuere
 • Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad
 • Mål: 
 • 1-0 18.min.: Rolf Christian Hushagen
 • 2-0 27.min.: Petter Stensrud Blaker
 • 2-1 46.min.: Marius Rødsrud
 • 3-1 69.min.: Remi Rød
 • Hauerseters lag: Roy Ingar Konterud - Vegard Knudsen, Fredrik Skottner, Jørgen Alstad, Ole Elias Jacobsen - Petter S. Blaker, Vetle G. Eriksen, Øyvind E. Bekken - Rolf Christian Hushagen, Remi Rød, Magnus J. Mundal
 • Benyttede reserver: Sondre Hasund, Henrik Sørby
 • EIFs lag: Glenn Wilsgård - Jørgen Olsen, Jim-Freddy Pedersen, Stein Vidar Fjeldvang, Adrian Dalseth Lexberg - Martin Sydtangen, Heine Lundahl, Dan-Remy T. Dahl, Espen A. Fjeld - Marius Rødsrud, Fredrik Kristiansen
 • Benyttede reserver: Preben Misund Johnsen, Markus Johan Sørensen, Espen T. Brenden

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
PUNKTUM: Remi Rød satte inn 3-1 og punktum finale for Hauerseter mot EIF mandag kveld.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no