21. jul
VINNERE: Ull/Kisas 04/05-lag vant 2. divisjon. Foto: privat
 
12-åringene i Ull/Kisa innebandy vant serien
Ull/Kisas gutter 04/05-lag vant årets 2. divisjon. Tidligere i sesongen vant de sølv i cupen som går på tvers av ale divisjonene.

Publisert: 28.mar.2018 18:00
Oppdatert: 28.mar.2018 09:09

Allerede før siste runde hadde 12-åringene i Jessheim-klubben sikret seg seriemesterskapet i 2. divisjon. Det samme laget har tidligere i sesongen kapret sølv i Regionscupen. Trenerne Mattias Karlsson og Fredrik Eriksson forteller at guttene har hatt en imponerende utvikling.

– Vi er kjempestolte av å ha kommet til finalen i Regionscupen, denne cupen går på tvers av alle divisjoner i 12-årsklassen. Det har virkelig vært en flott reise og vi har lært masse underveis, forteller de to trenerne.

Trenerteamet opplever en veldig positiv utvikling rundt laget og har på kort tid fått 12 nye spillere som aldri tidligere har spilt innebandy.

– Det har gjort at vi i år har hatt en større treningsgruppe og har kunnet melde på to lag i seriespill. Vi har fokus på det sosiale og skal bli gode på sikt, sier Mattias.

Jessheim-klubben har markert seg på flere nivåer denne sesongen. Herrelaget vant sølv i sin første sesong på 1. divisjonsivå.  

LES OGSÅ: Vant gull i boksestevne på hjemmebane

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no