13. nov
 
Åpnet sesongen med målrik kamp
EIDSVOLL. Eidsvold Turn 2 og Hauerseter dundret i gang sesongen med åtte scoringer mandag kveld.

Publisert: 28.mar.2017 10:27
Oppdatert: 28.mar.2017 10:51

Sist Hauerseter møtte Turns rekruttlag, var sesongen ullsokningene tok turen opp fra 4. divisjon i 2011. Siden 2012 har altså Hauerseter spilt i 3. divisjon før de i fjor måtte ta den tunge vegen ned ett hakk.

RUUD ÅPNET KONTOEN

Hauerseter var det pressende laget de ti første minuttene, men Turn var farlige på kontring. Lars Andresen ble felt på veg igjennom av HSKs nye målvakt, Christian Bjerke. Unggutten Erik Ruud tok vare på sjansen fra ellevemeteren og scoret Turns første mål av året.

PETTERSEN DOBBEL

Hauerseter kom kjapt tilbake og Stian Pettersen var nådeløs i sin første avslutning for «Setra» i obligatorisk kamp etter overgang fra Vestli. Men Pettersen var ikke ferdig på skiftet sitt og drøye fem minutter senere utnyttet han en grov feil i Turn-forsvaret og sendte Hauerseter i ledelsen med 2–1.

SVINGETE OG KJEMPENDE

2. omgang var ikke gammel da Turn utlignet. Eiven Solberg avsluttet enkelt da han ble sendt alene igjennom. Marius Preber gjorde det samme drøye ti minutter senere. Det svingte godt mellom to hardtkjempende lag mandag kveld, og Joakim Madsen fikk stange inn 3–3 alene på bakerste stolpe. Det samme gjentok seg omtrent ti minutter senere. Denne gangen var det midtstopper Daniel Olsen som fikk anledningen fra kort hold. Trass i Turn-ledelsen var ikke Hauerseter ferdige for dagen. Marius Preber sørget for poengdeling ved Eidsvollhallen da han knallet inn 4–4 like før slutt.

– Jeg er fornøyd med at vi klarer å ta poeng, men jeg er ikke helt fornøyd med måten vi gjør det på. Mesteparten av kampen så synes jeg vi ser det vi sjøl veit at vi mangler – og det er struktur, konkluderer Hauersetertrener Trond Johnny Lien. Han håper imidlertid å få jobbet godt med dette i perioden framover.

TETT PROGRAM

Det smeller kjapt i åpningen for Hauerseter i sesongen 2017. Bare 45 timer etter kampslutt mandag er det duket for nytt oppgjør. Da er nemlig mandagens gjester vertskap for den første kvalifiseringsrunden i fotball-NM når 3.-divisjonslaget Skjetten kommer på besøk. Hauerseter har hatt et godt grep på Skjetten de siste årene, og sist lagene møttes – i 2015 – vant «Setra» begge oppgjørene i serien.

– Jeg har ikke fått tenkt noe særlig på den cupkampen nå, men jeg veit at det blir en helt annen kamp en i dag, avslutter Lien.

4. divisjon

Eidsvold Turn 2 – Hauerseter 4–4 (1–2)

Eidsvollhallen, 80 tilskuere

Dommer: Mahir Cagatay, Fenstad Sk

Mål:

1–0 13. min.: Erik Ruud (str.)

1–1 25. min.: Stian Pettersen

1–2 31. min.: Stian Pettersen

2–2 52. min.: Eiven H. Solberg

2–3 65. min.: Marius Preber

3–3 66. min.: Joakim Madsen

4–3 75. min.: Daniel Olsen

4–4 80. min.: Marius Preber

Gult kort: Christian Bjerke, Petter R. Stenseth. Hauerseter

Lag Turn 2: Martin F. Haugen – Sivert Modal, Daniel Olsen, Magnus Kristengård, Heine Kjøniksen – Erik Ruud, Joakim Madsen, Ibrahim Nashat – Eiven Hølmo Solberg, Lars Andresen, Stian Woldsnes

Benyttede reserver: Christian Hageberg, Theodor Bello,

Lag Hauerseter: Christian Bjerke – Jørgen Alstad, Håkon Sumstad Andresen, Henrik Sørby, Peshang Khonori, Yassir Yougil, Magnus J. Mundal, Vetle Steen Andersen, Stian Pettersen – Marius Preber, Vetle Grønvold Eriksen

Benyttede reserver: Petter Reuterdal Stenseth, Jesus Barutwanayo, Remi Rød, Bewar Piri

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no