23. jul
 
Arild Tenold og Katrine Harberg ble hedret av Eidsvoll idrettsråd
EIDSVOLL. På årsmøtet til Eidsvoll idrettsråd ble Arild Tenold hedret med innsatspokalen for 2016, mens Katrine Harberg ble tildelt idrettsstipendet 2016.

Publisert: 08.apr.2017 06:00
Oppdatert: 08.apr.2017 06:13

Håndballspilleren Harberg, som fyller 18 år denne lørdagen, kommer fra Gullverket og spilte for Eidsvold Turn fram til hun var 15 år. De siste sesongene har hun spilt for Nit/Hak, hvor hun forrige helg var med på å vinne serien for landets beste 18-årslag. Gjennom hospitering med samarbeidsklubben Oppsal har Harberg allerede debutert og spilt flere kamper på aller øverste nivå i norsk håndball. Venstrehendte og skuddsterke Harberg har nå som mål å etablere seg på juniorlandslaget og i Oppsal-troppen.

Nordre Eidsvoll ILs hovedstyre innstilte Arild Tenold til innsatspokalen. Han har som trener vært engasjert i fotballgruppene til både ETF og NEIL, samt trener og ansvarlig for resten av trenerteamet i ski- og aktivitetsgruppa i NEIL, først innenfor ski og senere friidrett.

– Arild har gjort en fantastisk innsats for idretten i hele Eidsvoll, ikke kun for NEIL. I sin aktive periode har han spilt fotball og bordtennis for NEIL, men det er hans innsats for barn og unge som trener, leder og inspirator vi ønsker at han skal bli hedret, melder klubben.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no