17. jul
 
Arvid Karlsen og Torbjørn Sæther er blitt æresmedlemmer
EIDSVOLL. Torbjørn Sæther og Arvid Karlsen ble hedret med æresmedlemskap i Eidsvold Turn under årsmøtene i foreningen tirsdag.

Publisert: 02.mar.2017 13:01
Oppdatert: 02.mar.2017 13:50

Torbjørn Sæther ble utnevnt til æresmedlem på skøytegruppas årsmøte, mens Arvid Karlsen har stilt seg til disposisjon for fotballgruppa og ble hedret på denne gruppas årsmøte.

Torbjørn Sæther har vært aktiv skøyteløper siden 1963 og er det fortsatt. Han har vært trener, styremedlem og sørget for is på banen på Myhrer i mange år. Han er langløpsentusiast og har sørget for løp både på Myhrer og på flere tjern i Eidsvoll. En frivillig som alltid er der og bidrar. Han er alltid med når ETF skøyter arrangerer. Han er også overdommer med mange oppgaver i NM og norgescup. ETF Allianses leder, Vidar Nyland, overrakte medalje og blomster.

BILLETTØREN

Arvid Karlsen er ansiktet publikum har møtt gjennom en årrekke når de har ankommet Myhrer stadion på sommerstid. Han har stått i billettluka så lenge noen kan huske. Han har også hatt diverse verv som oppmann, trener, materialforvalter og innkjøpsansvarlig i løpet av sitt 50 år lange engasjement i foreningen.

Det var Odd Arne Kvam som på vegne av hovedforeningen i Eidsvold Turn overrakte prisen til Arvid Karlsen.

Arvid Karlsen ble også hedret av Akershus Fotballkrets på årsmøtet til Eidsvold Turn Fotball. Johan Jørstad overrakte Akershus Fotballkrets’ æresmedlemmers pris. Fra før er Karlsen tildelt veteranprisen i ETF fotball i 2014 og han fikk i 2016 hedersprisen av fotballgruppa.

TO AV FOTFOLKET

– Eidsvold Turn har ved disse æresmedlemsutnevnelsene virkelig hedret to av sine viktigste medlemmer blant fotfolket, de som alltid er der og stiller opp, sa Eidsvold Turn Allianses leder, Vidar Nyland, om utnevnelsen av de to. Nyland er selv et av æresmedlemmene i klubben.

OVERRASKENDE

Utnevnelsen kom overraskende på begge mottakerne. Vidar Nyland sa på skøytegruppas årsmøte at det vanligvis er de som går ut av et styre som får blomster, men at han denne gang ville hedre en «som alltid er der og aldri går ut og dermed ikke får blomster». Etter blomsteroverrekkelsen kom det også æresmedlemsmedalje og en rørt Torbjørn Sæther la ikke skjul på at han var overrasket, men satte veldig pris på å bli satt pris på.

Torbjørn ble i fjor høst hedret med hedersprisen «Årets overdommer» på skøyteforbundets samling for overdommere.

Eidsvold Turn har gjennom tidene utnevnt totalt 24 æresmedlemmer. Ni av dem er gått bort. Det betyr at Torbjørn Sæther og Arvid Karlsen er æresmedlem nummer 14 og 15 blant dem som lever i dag.

LES OGSÅ: Flere lokale fikk heder av fotballkretsen da Jørstad ble æresmedlem

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
RØRT. Torbjørn Sæther ble overrasket og rørt da han ble utnevnt til æresmedlem i Eidsvold Turn.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no