20. apr
AVSLUTNING: Til helgen arrangerer Norsk Dragracing Gardermoen sitt siste stevne for sesongen. Her fra fjorårets sesongavslutning.
 
Rekordmange avslutter sesong for dragracing på Gardermoen
Helgens NM-finaler markerer sesongavslutning for dragracing.

Publisert: 12.sep.2018 15:00
Oppdatert: 11.sep.2018 10:41

– Årets sesongavslutning i drag race blir meget spennende. Over 180 påmeldte er ny rekord på Gardermoen, sier Tore Ravneberg fra klubben Norsk Dragracing Gardermoen.

Helgen 14.–16. september står Gardermoen raceway klar til å kåre Norgesmestere i en rekke klasser. I tillegg kjøres finaler i European Drag Racing Series (EDRS). Klubben arrangerte finalene av EDRS for første gang i fjor, på bakgrunn av at de sesongen i forvegen åpnet sitt nyoppussede dragrace-anlegg. Dermed kommer flere igjen langveisfra.

– I tillegg til de norske som kjemper om poeng og seier kommer over 40 utlendinger. De fleste fra Sverige, pluss noen fra Tyskland og Finland, sier Ravneberg.

Norsk Dragracing Gardermoen er et landsdekkende idrettslag for motorsportutøvere og hovedarrangør av dragrace i Norge. Alle hovedarrangement foregår på Gardermoen Raceway i Ullensaker.

LES OGSÅ: – Motocross på Romerike er spennende om dagen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no