16. jul
DUO: Andrea Bech og Nancy på vei mot seier. Foto: Metter Sattrup
 
Sprangrytter Andrea Bech vant sin første junior-Grand Prix
Nannestad-jenta gikk til topps i den største klassen for juniorer under Drammen Spring Tour.

Publisert: 07.mai.2018 12:00
Oppdatert: 07.mai.2018 10:05

Nannestad har flere enn bare Martine Myhrer Dyngeland som hevder seg på sprangbanen. I helgen viste Andrea Bech at hun blir å regne med også i juniorklassen da hun vant den største klassen for juniorene under Drammen Spring Tour.

Bech var i fjor en av de beste ponnirytterne i Norge. Hun vant blant annet nordisk mesterskap både i lag og individuelt. 15-åringen kunne ha valgt å fortsette med ponni i to år til, men i høst bestemte hun seg for å ta steget fra ponni til stor hest. I helgen viste hun at hun blir å regne med også i juniorklassene da hun vant juniorenes Grand Prix med hinderhøyde opptil 1,40 m.

Ingen klarte den krevende banen feilfritt i grunnomgangen. Dermed ble det omhopping mellom de to som hadde ett riv for å avgjøre hvem som var best. I omhoppingene klinket Andrea til og var hele seks sekunder foran Rose Skei som også pådro seg to riv. Andrea og hennes Nancy fikk en feilfri runde.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no