25. apr
VINNERDUO: Marianne Haug og Sivert Ekroll fikk utdelt sitt stipend ved Håkons Hall under seremoniene til Ungdomsbirken sykkel. Foto: Randi Bolstad/Birken
 
Bjerke-jente vant BirkenUng-stipend
Marianne Haug fra Bjerke IL mottok BirkenUng-stipendet under årets Ungdomsbirken sykkel.

Publisert: 31.aug.2017 17:00
Oppdatert: 30.aug.2017 14:44

BirkenUng-stipendet går til enkeltutøvere og idrettslag som bidrar til å holde idrettsgleden ved like og fremmer langsiktige treningsmiljøer for unge i alderen 12–16 år. Dagens Næringsliv deler ut seks BirkenUng-stipend hvert år, sammen med Birken, Sport 1, Dæhlie, Ramo og Polar.

Under Ungdomsbirken sykkel ble 14-årige Marianne Haug fra Bjerke IL og Sivert Ekroll (12) fra Sande Sportsklubb utnevnt til vinnere.

– Marianne er ei allsidig jente som tilbringer mye tid i idrettsmiljøet. Hun trener aktivt langrenn og fotball mange ganger i uka og bidrar gjerne som instruktør på klubbens fotballskole og felles samlinger for alle aldre. Hun syns det er veldig motiverende å se hvordan eldre utøvere trener og ikke minst se hvordan yngre utøvere blir motivert av de på hennes alder. Hun bidrar gjerne som funksjonær på klubbens arrangementer og har mottoet; Sammen er vi sterke, heter begrunnelsen på birkebeiner.no.

En gutt og en jente vil bli kåret som vinner i forbindelse med hvert Birken-arrangement (ski, løp og sykkel). BirkenUng-stipend har en samlet verdi av 20.000 kroner per stipend. Vinnerne mottar relevant sportsutstyr fra samarbeidspartnerne.

LES OGSÅ: Kemi leverte

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no