23. apr
MATCHVINNERE: Turns målscorere Magnus Tvedte (midten) og Andre Trandum Nordie (til høyre) omfavnes av Markus Furseth og Lars Jørgen Mork. De to scoringene holdt til 2-0 hjemme mot Skedsmo.
 
Corner er mål: To hjørnespark sikret Eidsvold Turn seier
Da finspillet ikke ga uttelling headet André Trandum Nordlie og Magnus Tvedte inn hver sin scoring – begge etter corner.

Publisert: 08.sep.2018 20:53
Oppdatert: 08.sep.2018 21:03

Turn stod for de fleste sjansene, men gjestene forsvarte seg bra. Anført av en solid Kristoffer Langerud i midtforsvaret holdt Skedsmo stand – lenge.

Oppgjøret var målløst til pause, men etter hvilen skaffet Turn seg tre viktige opprykkspoeng. Først raget André Trandum Nordlie høyest på en corner fra bror Kristoffer. Kvarteret senere la eks-Skedsmospiller Lars Jørgen Mork inn et nytt hjørnespark som Magnus Tvedte ekspederte i nettmaskene. 

FOKUSERER PÅ SEG SELV

Etter at Myhrer-laget fikk en trå start på høstsesongen har det spisset seg til i toppen av tabellen. Før denne runden hadde Eidsvold Turn en luke på fire poeng ned til Kvik Halden, med Lørenskog ytterligere fem poeng etter.

Haldenserne ledet lenge sin kamp samme dag, og kunne dermed lagt press på blåtrøyene.

– Vi følger overhodet ikke med på de øvrige kampene som spilles samtidig. Vi tenker kun på oss sjøl, det er mer enn nok, gliser Turn-trener Joakim Dragsten, som stadig rykker litt nærmere sikker opprykksplass.

– Vi har kjempetrua på det vi holder på med. Det forspranget vi har fått skal vi ikke gi fra oss. I de siste kampene synes jeg vi har utviklet oss veldig bra. Den siste treningsuka vi hadde nå er kanskje årsbeste, og nå begynner vi å få plass litt spill som skaper sjanser igjen, sier trønderen.

KLARSYNT ASSISTENT

– Det måtte en forsvarsspiller til for å få hull på byllen i dag?

– Ja, Mikkel (Bjørnstad, ass. trener) sa før kampen at han hadde tro på en hodescoring fra meg i dag. Det viste seg å stemme, og det var veldig godt, sier André Trandum Nordlie.

Midtstopperen er klar på at de hadde nok sjanser til å score før pause. Samtidig mener han det var befriende at Magnus Tvedte doblet ledelsen kort tid etter sin egen scoring.

– Da fikk vi to mål å gå på i stedet for bare ett. Det gjorde at vi fikk roet oss ned litt, forklarer Turnspilleren med nummer fem på ryggen. Seieren sikrer fortsatt fire poengs ledelse, men han lover at det ikke skal bli noen hvilepute.

– Det er fint å ha litt å gå på, men vi skal ta hver kamp som en cupfinale fremover. Vi får nok ikke så mye hjelp fra andre lag.

Eidsvold Turn møter Gjelleråsen borte i neste serierunde. Hovedutfordrer Kvik Halden tar en av breddefotballens lengste turer, da de reiser 2524 kilometer for å møte Bjørnevatn. Haldenserne har holdt nullen i sine tre foregående matcher, samtidig som finnmarkingene kun har nettet åtte ganger på hjemmebane hittil i sesongen.

Kampfakta

Norsk Tipping-ligaen avd. 2

Eidsvold Turn – Skedsmo 2-0 (0-0)

Myhrer, 220 tilskuere

Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad

Gule kort: Nikolai Bjurholt, Farid Rahim, Skedsmo

Mål:

1-0 53. min.: André Trandum Nordlie

2-0 67. min.: Magnus Tvedte

ETF: Peter Rusina – Markus Furseth, Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud - Oliver Stenseth (Lars Jørgen Mork fra 46.), Jon Erik Økland, Kristoffer Trandum Nordlie – Robin Hofer Dahl (Joakim Madsen fra 67.), Magnus Tvedte (Piotr Gawecki fra 76.), Jonatan Teigland (Sondre Rustad Rudi fra 86.)

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no