21. jul
 
Den nye 1814s-treneren blir TV-ekspert under Super Bowl
Tony Simmons er ny offensive coordinator for Eidsvoll 1814s. Søndag kveld trer han inn i amerikansk fotball-miljøet i Norge som ekspert under Viasat 4 sin Super Bowl-sending.

Publisert: 03.feb.2018 06:00
Oppdatert: 01.feb.2018 14:25

Søndag kveld kan fans av både Eidsvoll 1814s og amerikansk fotball i Norge bli bedre kjent med Tony Simmons, den mangeårige NFL-spilleren som kommende sesong skal være offensive coordinator for Eidsvoll-klubben.

– Vi er strålende fornøyde med at Tony Simmons skal være en del av vår Super Bowl-sending, og ser fram til at han skal gi Viasat 4-seerne et unikt innblikk i hvordan det var å spille under Bill Belichick og sammen med Tom Brady i New England Patriots. Simmons har en strålende formidlingsevne, noe som kommer til å komme til syne både under TV-sendingen og som offensive coordinator for 1814s i den kommende sesongen, sier Jermund Berg fra Viasport til klubbens egne nettsider.

Offensive coordinator er den viktige rollen i leddet rett under hovedtreneren, og innebærer ansvaret for å strukturere angrepsspillet. Simmons spilte fem sesonger som profesjonell amerikansk fotballspiller for New England Patriots, Cleveland Browns, Indianapolis Colts og New York Giants. Han har også spilt i Canada og Barcelona, og trent forskjellige lag i Europa og Asia.

LES OGSÅ: Spilte mot USA i Texas

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no