18. aug
– SPENNENDE: Leder Roar Halvorsen er spent på at Eidsvold Turn nå henter en hovedtrener utenfra.
 
Eidsvold Turn satser på trener utenfra: – Han er ung, lovende og ambisiøs, og det er spennende å få noe helt nytt inn
I en årrekke har Eidsvold Turn gått for trenerkrefter med tilhørighet til klubben. Med trønderen Joakim Dragsten som ny hovedtrener håper Roar Halvorsen at klubben skal få et friskt pust.

Publisert: 04.jan.2018 13:02
Oppdatert: 04.jan.2018 13:16

Eidsvold Turn har ansatt Joakim Dragsten som trener for klubbens A-lag. Han erstatter duoen Jon Audun Slaatsveen og Karim Essediri som begge takket for seg etter forrige sesong.

– NOE HELT NYTT INN

– Han er ung, lovende og ambisiøs, så det er spennende å få noe helt nytt inn. Vi har satset tradisjonelt i mange år, for selv om Karim kom inn sist så var Jon med som hadde vært i klubben i alle år. Vi håper nå på en positiv giv, sier Eidsvold Turn-leder Roar Halvorsen til EUB.

Klubben jobber med å få på plass en makker til hovedtreneren, men hvem det blir er foreløpig ikke klart.

Den nye hovedtreneren er 28 år gammel og kommer fra Trøndelag. Han var ansatt i Oslo-klubben Skeid i fem år med oppgaver som blant annet akademiansvarlig og juniortrener, før han tok over Lokomotiv Oslo før forrige sesong. I samme avdeling som Eidsvold Turn ledet Dragsten kompisklubben til ny kontrakt på deres første sesong på dette nivået. Trønderens siste kamp for «Loket» ble for øvrig 0-4-tapet mot Turn i Oslo.

JOBBER PÅ NANNESTAD VGS

Den nye Eidsvold Turn-treneren har kjennskap til området ettersom han jobber som lærer ved Nannestad videregående skole. Han har UEFA B-trenerkurs og bakgrunn fra Norges idrettshøgskole i Oslo med spesialisering i idrettspsykologi, coaching og pedagogikk. Dragsten har underskrevet en ettårskontrakt med Turn og leder sin første trening på lørdag. Turn har nå 15 spillere klare til oppkjøringen mot neste sesong i 3. divisjon etter at Markus Stensby meldte overgang i midtuka. Jessheim-gutten med aldersbestemte landskamper var i fjor utlånt til Turn fra moderklubben Ull/Kisa.

– Vi er happy med situasjonen nå. Vi beholder stort sett stammen fra i fjor, og håper å få inn et par-tre spillere som styrker laget, sier Halvorsen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no