17. jul
STARTET BRA. – Vi startet kampen på en veldig bra måte. Arne August Søgaard løp inn en 70 yards touchdown i første quarter og ga oss et bra utgangspunkt, sier Kristoffer Ceballos (t.h.). Her fra arkivet sammen med nevnte Søgaard. Arkivfoto: Tom Erik Paulsen
 
Eidsvoll 1814s åpnet med seier
OSLO. Debutantene sto fram mot Vålerenga Trolls i serieåpningen.

Publisert: 07.mai.2017 09:00
Oppdatert: 07.mai.2017 08:59

Den nyankomne importspilleren Michael Hall spilte en overbevisende kamp både i angrep og forsvar. Amerikaneren spilte nesten hele kampen, både som lineback og fullback. Også egenutviklede Per Gaarden imponerte stort. Spilleren som holder U17-alder var en viktig bidragsyter til at Trolls ikke maktet å score flere poeng.

– Startet bra

– Vi startet kampen på en veldig bra måte. Arne August Søgaard løp inn en 70 yards touchdown i første quarter og ga oss et bra utgangspunkt, sier Kristoffer Ceballos.

– Det var to lag som forsvarte seg godt. At vi får sju interceptions er imponerende og med på å avgjøre kampen. Det var forsvarsspillet vårt som gjorde at vi vant i dag. Etter at vi går opp i ledelsen greier vi å kontrollere seieren i land, forteller han.

– Én kamp om gangen

– Som alltid trener vi for å komme til finalen i høstens sluttspill, men vi tar én kamp om gangen. Vi har fått mange nye spillere inn, men samtidig har vi mistet mange også, sier Ceballos.

HAN HAR ALDRI SPILT AMERIKANSK FOTBALL: Haakon Wenger er likevel leder i Eidsvoll 1814s

Kampfakta

  • Vålerenga Trolls – Eidsvoll 1814s 14–24
  • Frogner stadion
  • Poengscorere 1814s: Arne August Søgaard, Michael Hall, Tor Erik Stensjøen
 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no