22. apr
GA ALT: Det var tydelig at spillerne på begge lag ga alt under lørdagens finalekamp.
 
Eidsvoll 1814s U17 lag ble norgesmestere
Det var mange supportere som stilte opp da det lørdag ettermiddag var klart for NM-finale mellom Eidsvoll 1814s U17 og Drammen Warriors.

Publisert: 23.jun.2018 21:32
Oppdatert: 23.jun.2018 21:46

Eidsvoll 1814s hadde noen startvansker, og ved pause var stillingen 16–12 til motstanderne. Etter pause økte hjemmelaget til 16-14, men lenge så det ut til at drammenslaget skulle bli for sterk motstand. I kampens siste minutter viste imidlertid eidsvollingene hva de var gode for, og ga publikum en formidabel avslutning som endte med at de vant kampen med 22 mot 16 poeng.

INTENS

-Kampen var intens. Veldig intens, sier quarterback Haavard Wenger.

–Det gikk litt opp og ned. Vi sleit i starten av kampen, men tok virkelig igjen mot slutten, legger han til.

JUBELBRUS

–Da det ble klart at vi hadde vunnet var det nesten så jeg besvimte av glede, forklarer Wenger, som sammen med resten av laget, støtteapparat og ivrige supportere sørget for et realt jubelbrus.

Supporterne på begge sider var med hele kampen, og sørget for å holde både stemning og lydnivå oppe, men dette kan ikke sammenlignes med lydnivået som oppsto da det var klart at Eidsvoll 1814s nok en gang var norgesmestere.

IMPONERENDE

Det er på ingen måte kun spillerne som har lagt ned utrolig mye arbeid denne sesongen. Derfor var nok eidsvolltrener Michael Hall minst like glad som spillerne etter kampslutt.

– Jeg er veldig stolt av spillerne. De har lagt ned mye hardt arbeid, forklarer Hall.

–Forsvaret jobbet helt fantastisk gjennom hele kampen, og sørget for at vi var med til siste slutt, legger han til.

TØFF MOTSTAND

I løpet av sesongen har eidsvollingene kun tapt én kamp- Dette var mot Drammen Warriors, og hjemmelaget møtte også sterk motstand under lørdagens kamp.

– Siden vi tapte mot dem sist var dette et lag vi virkelig ønsket å slå. Begge lag gjorde en veldig bra jobb, men mot slutten var det nok vi som ville det mest, sier Hall.

FORNØYDE SUPPORTERE

-Spillerne gir alltid alt, og det skulle gjerne vært så mye folk på alle kampene deres. De legger ned en vanvittig innsats og fortjener virkelig at folk møter opp for å heie dem fram, forteller Egil Haugerud og Inger Horvli, som var to av mange fornøyde supportere som lagde liv under finalen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no