25. jan
FYRER. Martin Sydtangen sender i veg et innlegg. Sydtangen scoret i snøkampen, men maktet ikke å overliste målvakt i del 2 av oppgjøret.
 
EIF vant – til slutt
RÅHOLT. EIF holdt unna det solide forspranget fra den avbrutte kampen og vant 5–2 torsdag kveld.

Publisert: 05.mai.2017 18:00
Oppdatert: 05.mai.2017 18:24

Sist mandag ble kampen avblåst ti minutter ut i 2. omgang. Kontrastene kunne knapt vært større til torsdagens «returoppgjør». Dommer Rune Løbersli fra Skjetten – som også dømte «snøkampen» – blåste i gang de siste 35 minuttene i strålende solskinn på Eidsvoll stadion.

EBO-SHOW

Det var EIFs Espen Berg Ottesen som startet den målrike halvtimen i solskinnet. På høyre kant drillet han rundt med Strømmen 2-spillerne både tre og fire ganger, før han på lekkert vis fant Heine Lundahl på løp i boksen. Lundahl curlet ballen pent i hjørnet. Et vakkert frispark fra Strømmens Madiou Konate få minutter senere sørget for redusering, men «EBO» var ikke ferdig på jobb. Han vant igjen ballen på tjue meter, førte ballen fire-fem steg og klinket EIF opp i 5-1-ledelse.

– FORNØYD MED TRE POENG

EIF-kaptein for anledningen var Stian Skyttersæter. Han syntes kampen var greit gjennomført, og var godt fornøyd med å dra i land seieren til slutt. Selv om det var vanskelig å motivere seg for 35 minutter på stillingen 3-0, visste EIF og Skyttersæter at Strømmen kom til å jage.

– Vi ladet opp som om det skulle stått 0-0, for så vidt. Vi visste jo at Strømmen kom til å stresse med å få mål, så vi lå tålmodige og komprimerte og ventet på overganger. Det fikk vi, sier EIF-kaptein Stian Skyttersæter.

– Vi trenger de poengene vi kan få etter dårlige kamper både mot Turn 2 og Ull/Kisa 2, så det var deilig å få sikret poengene. Gode opplevelser er alltid bra, sier kapteinen, som selv haltet etter kampen. En hoven ankel etter rekruttkamp preget Skyttersæter, men han håper på å være klar til mandagens oppgjør mot Lørenskog 2.

– Nok et oppgjør mot et andrelag, så man veit jo aldri hva man møter, avslutter Skyttersæter.

– MORSOMT NÅR DET ER INTENST

Dommer Rune Løbersli syntes torsdagens korte og intense match ble morsom å dømme – og dessuten mer behagelig i mildværet.

– En hyggeligere opplevelse i dag, dommer Løbersli?

– I dag var det godt vær og det selvsagt alltid morsomt når det er intenst. Det er alltid bra å komme til Eidsvoll, avslutter Løbersli.

Kampfakta

EIF – Strømmen 2 5–2 (3–0)

Eidsvoll stadion, 69 tilskuere

Dommer: Rune Løbersli, Skjetten

Mål:

1–0 12. min.: Selvmål

2–0 15. min.: Fredrik Kristiansen

3–0 18. min.: Martin Sydtangen

4–0 58. min.: Heine C. Lundahl

4–1 62. min.: Madiou Konate

5–1 75. min.: Espen Berg Ottesen

5–2 80. min.: Ardian Kryeziu

Gule kort: Jim-Freddy Gravråk Pedersen, EIF, David André Johnsen, Ole Johannes Berggren, Jake Petúr Martin, Strømmen 2

Lag EIF: Glenn Wilsgård – Adrian Dalseth Lexberg, Jim Freddy Gravråk Pedersen, Stein Vidar Fjeldvang, Stian Skyttersæter – Stian Halberg, Espen Berg Ottesen, Heine Lundahl, Robin Limbodal – Martin Sydtangen, Fredrik Kristiansen. Benyttede reserver: Dan-Remy Tollefsen Dahl, Markus Sørensen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no