21. jul
 
En enkel dag på jobben for EIF: 2-0 mot Lørenskog
RÅHOLT. EIF skapte mye og slapp til få sjanser imot seg.

Publisert: 09.mai.2017 08:00
Oppdatert: 09.mai.2017 08:08

– Vi kunne kanskje vært mer effektive, men alt i alt en god gjennomføring, sier trener Kyrre Innstøy.

Ledelse etter 20 minutter

Først serverte Heine Lundahl en solid bakromspasning til Martin Sydtangen. Sydtangen gjorde ingen feil alene med Lørenskog-rekruttenes målvakt og sendte EIF i ledelsen etter rundt 20 minutter. Sydtangen er hissig på grøten om dagen, og scoret sitt femte for året da han sendte EIF i ledelsen.

– Veldig fornøyd med kampen. Jeg gikk på et løp i bakrom, og Heine sendte en god pasning mellom back og stopper. Jeg fikk kanskje ballen med meg med litt flaks, men så forsøkte jeg en tupp med venstre i hjørnet. Det funka det, sa Sydtangen etter kampen mandag kveld.

Trodde han SCORET FRA corner

Sydtangen trodde lenge han hadde satt inn 2–0 direkte fra hjørnespark noen minutter senere. Men det var Magnus Iversen som var sist på en perfekt skrudd corner. Laginnsatsen er det Sydtangen drar fram etter endt kamp.

– Ingenting å si på laginnsatsen, alle presterer bra i dag. Nå har vi en grei flyt etter tapene for Kisa og Turn, innrømmer 18-åringen.

– Ferdige med fire av fem andrelag

– En grei dag på jobben, trener Innstøy?

– Dette er veldig bra. Vi møter litt annen motstand enn mot Ull/Kisa 2 og Eidsvold Turn 2, og vi kunne muligens vært litt mer effektive på sjansene våre i dag. Men vi har vært veldig effektive tidligere, så alt i alt synes jeg vi gjennomførte en solid match, oppsummerer EIF-trener Kyrre Innstøy til EUB etter kampslutt. Han er brukbart fornøyd med to seire av fire mulige mot fire av avdelingens andrelag.

– Nå er det Raumnes & Årnes borte og Kløfta hjemme. Nå er vi ferdige med fire av fem andrelag, etter å ha hatt fire rekruttlag på rad. Vi skal være brukbart fornøyde med to seire mot de fire lagene, spesielt med tanke på at man aldri helt vet hva de kommer med av tropper, avslutter Innstøy.

KampfAKTA

  • 4. divisjon
  • EIF – Lørenskog 2 (2–0)
  • Eidsvoll stadion, 78 tilskuere
  • Dommer: Kim Thomas Klevengen, Nesodden
  • Mål:
  • 1–0 22. min.: Martin Sydtangen
  • 2–0 41. min.: Magnus Iversen
  • Gult kort: Stian Halberg, Stian Skyttersæter, EIF, Tobias Asplund, Lørenskog 2
  • Rødt kort: Bleart Shishani, Lørenskog 2
  • Lag EIF: Glenn Wilsgård – Stian Skyttersæter, Stein Vidar Fjeldvang, Jim Freddy Pedersen, Simen Martinsen – Martin Sydtangen, Heine Lundahl, Espen Berg Ottesen, Stian Halberg – Magnus Iversen, Fredrik Kristiansen. Benyttede reserver: Espen Fjeld, Markus Sørensen, Sondre Aasen.
 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
TOPPSCORER. Martin Sydtangen feirer her 2-0-scoringen mandag kveld. Til slutt kom det fram at Magnus Iversen var sist på ballen, men Sydtangens assist var utsøkt!
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no