27. jun
VIKTIG: Truls Skjevik fra Hauerseter gjør en stor jobb for Hauerseter og Nordkisa. Her avbildet under aldersbestemt landskamp på stadion i fjor. (Arkivfoto: Thomas Hansen)
 
Truls Skjevik skadet etter alvorlig arbeidsulykke: I sykesenga er Mr. Hauerseter mest opptatt av klubben
– Han lever og ånder for Hauerseter, sier stedfortreder Torgeir Kemi.

Publisert: 06.des.2017 16:34
Oppdatert: 06.des.2017 16:51

Hauerseter-leder Truls Skjevik ligger på Haukeland sykehus i Bergen etter en alvorlig arbeidsulykke natt til mandag 27. november. Det var ved arbeid på jernbanen det gikk galt. Kona Eva Skjevik opplyser at han har store høyvoltskader på høyrearmen, i tillegg til lettere brannskader på overkroppen.

– Dyktige kirurger ved sykehuset jobber med armen og håper de klarer å redde så mange funksjoner som mulig, opplyser hun.

TENKER PÅ KLUBBEN

Truls Skjevik er kjent som Mr. Hauerseter. I en årrekke har han sørget for stort og smått innen klubbdriften på Nordkisa. Til tross for sin egen situasjon etter ulykken har han likevel vært opptatt av klubbens ve og vel.Fra sykesenga har han utarbeidet lister over ting som må gjøres rundt Hauerseter og delegert oppgaver.

– Han er opptatt av klubben og ønsker at noen skal passe på den og at alt går som det skal når han er borte. For han er denne klubben halve livet hans, så det er viktig at den er oppe og går selv om han ikke er til stede, sier Eva til EUB.

– HAN ER SEG SELV LIK

Alt angående fotballen er tatt over av Torgeir Kemi og Ola Lystad.

– Han er seg selv lik, «Mr. Hauerseter» som han er. Det er ikke så mye annet å si om den mannen, som er i en slik ulykke og likevel tenker mest på Hauerseter, sier Kemi.

Han forteller at Skjevik vanligvis er på stadion i Nordkisa stort sett hver eneste dag. Nå som det ikke er sesong handler det mest om å tilrettelegge for oppstart i januar. Torsdag skal Kemi og Lystad besøke Skjevik på sykehuset.

– Han trenger mye hvile men vil gjerne ha besøk. Da får vi vel vite hva mer vi må passe på å gjøre, sier han.

– ÅNDER FOR HAUERSETER

Kemi har snakket med Skjevik et par-tre ganger siden ulykken inntraff.

– Han vil ikke snakke så mye om ulykka, men mest om Hauerseter. Viktigheten av å holde kontakt med spillerne for å ha de med videre i klubben. Det er det han tenker på når han ligger der. En ting er sikkert, han lever og ånder for Hauerseter.

LES OGSÅ: Slik vokste Ødemarksbakken til eliten

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no