23. jul
FORTSETTER: Ull/Kisa skal hete Ull/Kisa også etter årets årsmøte.
 
Forslaget om å bytte klubbnavn til UKI Jessheim er lagt på is
Navnesaken blir ikke tatt opp ved årets årsmøte.

Publisert: 09.mar.2018 10:30
Oppdatert: 09.mar.2018 09:49

Forrige årsmøte i Ull/Kisas hovedlag utsatte avstemmingen over forslaget om å endre klubbnavn til UKI Jessheim. Navnesaken blir ikke tatt opp ved årets årsmøte.

Et enstemmig hovedstyre i Ull/Kisa besluttet 8. mars å ikke framlegge forslaget til navneendring på allianselagets årsmøte som går av stabelen 14. mars. Dette opplyser leder Ole Kristian Wiig på klubbens nettsider.

Siden forrige årsmøte etablerte klubben en navnekomité som tidligere i år kom med sin støtte til forslaget om å bytte navn til UKI Jessheim. Saken har siden vært på høring og blitt tatt opp på årsmøter i de forskjellige enhetene, og etter den heftige debatten på forrige årsmøte har hovedlaget vært klare på de denne gangen ikke ville fremme nytt forslag uten markant bredere støtte. Dette for å unngå splid og interne stridigheter i klubben. Wiig opplyser at det på bakgrunn av høringene i de ulike enhetene nå er bestemt at saken legges på is inntil videre.

LES OGSÅ: Oliver vil jobbe seg helt inn på Kisa

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no