18. aug
TØFFE FRASPARK: På tross av at kampen var av den vennskapelige sorten var det ikke snakk om å gi motstanderen noen enkel match. Her fra de første minuttene etter kampstart.
 
Første avspark på ny kunstgressbane
Spennende oppgjør i Hurdal mellom to erkerivaler.

Publisert: 28.aug.2017 14:11
Oppdatert: 28.aug.2017 14:46

Det ligger utallige timer med dugnadsarbeid og felles innsats bak, når idrettslaget denne helga endelig kunne erklære den flotte nye kunstgressbanen for offisielt åpnet, lørdag formiddag.

I forbindelse med Bygdedagen 2017 var hele bygda, og mange besøkende fra nabobygda i Feiring på plass, og det ble en både flott og spennende avslutning, på en dag fylt med opplevelser og aktiviteter.

– Jeg har nesten ikke ord for å utrykke hvor mye dette betyr for oss i idrettslaget og for allidretten her i bygda. Selv om vi er ei lita bygd har vi seks hundre aktive medlemmer i idrettslaget, så har det vært utfordringer i forhold til fasilitetene – særlig på vinteren, sier daglig leder i Hurdal Idrettslag, Marianne Strand.

Den nye banen har også gitt fotballgruppa ny giv.

– Det er kommet til to nye jentelag, og også et eget damelag, forteller styreleder Therese Buraas Karlsen.

Hun var selv i aksjon ute på banen i det spennende lokaloppgjøret mellom Hurdal og Feiring, som utviklet seg til en meget jevn kamp. Da dommer Per Ankersten blåste i fløyta etter to omganger sto stillingen 3-3, og dermed ble det straffespark-konkurranse som avgjorde sluttresultatet der Hurdal til slutt gikk av med seieren på sin nye hjemmebane.

Slik gikk det da Hurdal møtte Feiring i fjor

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no