19. jul
CUP-KOMITEEN. Frank Hansen, Mariann Helberget, Kim Berg og Frode Strand fra cup-komiteen sammen med Glenn Halvorsen fra Norgeshus, JOS Bygg AS.
 
Fotball-cup på Råholt gjenoppstår
RÅHOLT. Etter mange år med tørke, gjenoppstår nå en stor fotball-cup i regi av EIF.

Publisert: 12.mai.2017 15:00
Oppdatert: 12.mai.2017 15:05

Cup-komiteen er allerede meget langt fremme i skoene hva gjelder planlegging av Norgeshus-cup som går av stabelen 23.-24.september i høst. Cupens navn er gitt samarbeidspartner - og initiativtager i Norgeshus.

- Det hadde ikke vært mulig uten Norgeshus og JOS Bygg på laget, sier komiteen, og nettopp noe av initiativet ligger i bygg-firmaet, som initierte et lokalt tiltak rundt fotballcup på Eidsvoll stadion, forteller komiteen. På arrangørsiden står yngres avdeling i EIF, og lagene som deltar er fra 2005-2010-årgangene.

- ønsker seg 50 lag - KJØRER GRATIS PÅMELDING

Turneringsformatet er av den velkjente sorten, med puljespill for alle lagene fra sju- til tolv-åringer. Det skal altså konkurreres både i sjuer-fotball på lørdagen og femmer-fotball på søndagen på Eidsvoll stadion til høsten.

- Alle lagene får minimum tre kamper, i tillegg til premieutdelingen, og vi kommer til å ha rene jente- og gutte-puljer, informerer cup-komiteen ved Frank Hansen. Hansen sier at de håper på høyt deltakerantall til cupen. Lag fra Nordre Eidsvoll, Holter, Ull/Kisa og Raumnes & Årnes har allerede meldt sin ankomst.

- Vi har allerede mange påmeldte lag, 20 i tallet, men vi håper på å nå 50 påmeldte lag før cupen. Det er verdt å nevne at samarbeidet med Norgeshus gjør at vi kan ha gratis påmelding til denne cupen, sier Hansen til EUB.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no