19. aug
POPULÆR. Lokale Simen Kind Mikalsen var populær blant ungene da han og resten av A-laget til Lillestrøm gjestet Bakkedalen.
 
Fotballfest i Bakkedalen: Barna i Kløfta fotball fikk trene med spillerne på LSK
Barn i Kløfta fotball var lange i blikket da klubben fikk besøk av eliteseriespillerne fra Lillestrøm.

Publisert: 06.okt.2017 12:00
Oppdatert: 06.okt.2017 12:05

Som en del av Lillestrøms arbeid inn mot andre klubber i sitt område var spillerne fra A-lagstroppen på besøk hos Kløfta fotball. Denne onsdagen på kunstgresset i Bakkedalen ledet eliteseriespillerne diverse øvelser der spillergruppene fra Kløfta gikk på rundgang. Keeperne fikk en egen økt ledet av Lillestrøm-keeper Arnold Origi, som tidligere voktet buret for Ull/Kisa. Nikki Sixx Bentzen var strålende fornøyd med å få lære av den profilerte sisteskansen.

– HELT FANTASTISK

– Dette er helt fantastisk. Det er så moro å bli trent av noen du har sett på TV, sier Nikki underveis i økta, før han brått får enda en leksjon.

– Trening først, media etterpå, sier trener Origi og gliser, og får tilbake gruppas oppmerksomhet på et blunk.

I midtsirkelen står ungene rundt en annen Lillestrøm-profil som har en enda sterkere kobling til Ullensaker og Kløfta. Simen Kind Mikalsen har vært på flere slike besøk ute i andre klubber med Lillestrøm, men aldri i hjemkommunen.

– MORO

– Jeg synes dette er moro. Spesielt siden vi er såpass nære der jeg vokste opp, sier Kind Mikalsen, som kommer fra Jessheim og spilte fotball i Ull/Kisa hele karrieren før overgangen til Lillestrøm i 2013.

– Jeg har masse familie fra Kløfta også. Moren min er fra Kløfta, så jeg har vært her i Bakkedalen sammen med fetterne mine og også løpt Bakkestafetten. Så jeg kjenner godt til området, sier han.

Kind Mikalsen forteller at han og eidsvollingen Henrik Loholt Kristiansen har fått et annet oppdrag av klubben om å bidra med ei treningsøkt i Feiring i nær framtid.

KOBLINGER TIL ULLENSAKER

Dagens Lillestrøm-lag har flere innslag med tilknytning til Ullensaker. Hovedtrener Arne Erlandsen kommer fra Kløfta og har tidligere ledet Ull/Kisa. Fredrik Krogstad var lånt ut fra Lillestrøm til Ull/Kisa i fjor og ble den store helten i siste serierunde da klubben berget plassen i OBOS-ligaen. Det er allerede klart at Ull/Kisas Kristoffer Ødemarksbakken skal spille for Lillestrøm fra og med neste sesong.

GLAD FOR OPPSLUTNINGEN

Kjetil Kokkim, leder av fotballgruppa i Kløfta, er strålende fornøyd med besøket fra Lillestrøm, og ikke minst oppslutningen i egen klubb.

– Vi synes dette er veldig morsomt. Kløfta har vært en del på Åråsen og sett på kamper med ungene, så at de nå tar turen opp hit for å delta på en trening er utrolig morsomt for ungene. Det ser vi på responsen med 140 unger i høstferien, sier Kokkim.

 
DELTOK. Simen Kind Mikalsen og de andre LSK-spillerne var med på øvelsene.
KEEPERØKT. Nikki Sixx Bentzen synes det var stort å få trene med Arnold Origi (t.v.).
FORNØYD. Kjetil Kokkim gledet seg over at så mange som 140 barn ble med på fotballfesten.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no