23. jul
FREDER DRAKTNUMMER: Draktnummer 25 vil bli fredet i Eidsvold Turn etter Truong Trans bortgang.
 
Freder draktnummeret til Truong Tran: - Han var en fantastisk spiller og et fantastisk menneske
Eidsvold Turn freder draktnummer 25 etter Truong Trans bortgang.

Publisert: 26.jun.2017 14:00
Oppdatert: 26.jun.2017 11:38

Det har klubben bestemt.

– Alle signerte også Trans Eidsvold Turn-drakt, som vil bli overlevert familien én av de nærmeste dagene. Turn har samtidig bestemt at draktnummer 25 fredes for all framtid av respekt for en lojal klubbspiller og et fantastisk menneske, opplyser Eidsvold Turn Fotball på sin nettside.

A-laget til Eidsvold Turn møttes og var sammen i sorgen lørdag, etter meldingen om Truong Trans bortgang. Det ble gjennomført samtaler og en lett treningsøkt.

I løpet av treningen kom representanter fra Redalen, som skulle vært lørdagens motstander, innom med blomster. Ull/Kisa hadde ett minutts stillhet til minne om deres tidligere spiller før kampstart mot Ranheim. Hauerseter, som Tran også spilte for, hadde ett minutts stillhet. I tillegg gjennomførte spillerne kampen mot Fet med sørgebånd.

– Det blir også en markering med ett minutts stillhet i onsdagens hjemmekamp mot Eidsvold Turn 2. I tillegg kommer spillerne på begge lag til å spille med sørgebånd, sier Truls Skjevik i Hauerseter Sportsklubb.

– Truong Tran var en fantastisk spiller og et fantastisk menneske. Han gjorde seg sterkt bemerket, både i Hauerseter og fotballen på Øvre Romerike. Han vil bli sterkt savnet, sier Skjevik videre.

LES OGSÅ: Truong Trans siste kamp for Eidsvold Turn: Ble matchvinner med sin 3-2-scoring

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no