17. jun
RAUMAR-UTØVERE. Som vanlig var Raumar med i alle klasser på Tiomila. Liggende foran: Gaute Fosstveit. Første rekke på huk: Pernille Sønsterudbråten, Anders Horvei, Kristine Eide Rapp og Øystein Fagerli Næss. I midten: Even Nygård Østreng, Stian Måseide Sørlie, Hanne Eide Rapp, Simen Elvhaug og Pål Kogstad Næss. Bakerst: Øystein Rapp, Ståle Sønsterudbråten, Trine Ruud Bråten, Geir Elvhaug, Kari Kamstrup Hovind og Gunnar Fosstveit
 
Gaute (15) løp to etapper
GÖTEBORG. Gaute Fosstveit var en av de som virkelig gjorde jobben for Raumar på Tiomila.

Publisert: 03.mai.2017 14:00
Oppdatert: 03.mai.2017 14:11

Først gjennomførte han for ungdomslaget lørdag.

EN AV DE YNGSTE

Søndag morgen var han i aksjon for klubbens herrelag. 15-åringen fra Kløfta var en av de yngste utøverne i herrestafetten.

I tillegg til å stille i ungdoms- og herrestafetten hadde Raumar også lag i damestafetten. Laget kom seg trygt til mål i alle ungdoms- og dameklassen, og bare det var en prestasjon.

– Den krevende orienteringen på Tiomila ga utøverne mye god erfaring. Det er bra å ta med seg videre for våre unge løpere, sier lagleder Øystein Rapp.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no