17. jun
SPENT: Da Morten Bergsjø åpnet denne inngangsdøren for aller første gang klokken 05 i dag tidlig, var det som markedssjef i G-Max. – Jeg har tro på fremtiden, men er veldig spent på hva dagen bringer, sier han.
 
Gir 22.500 kroner til barn
Morten Bergsjø åpnet G-Max 31. oktober. I den forbindelse gir han utstyr for 22.500 kroner til breddeidretten i Ull/Kisa.

Publisert: 31.okt.2017 06:00
Oppdatert: 31.okt.2017 14:49

For 15 år siden begynte Morten Bergsjø å jobbe i G-Sport, de siste årene har han eid 15 prosent av butikken i storsenteret. Tirsdag ble butikken nedlagt, samtidig gjenoppsto han som markedssjef i den over tre ganger så store G-Max i Skovly.

Men han kutter ikke ut den lokale idretten for det.

VIKTIG

I forbindelse med åpningen gir markedssjef Bergsjø utstyr for til sammen 22.500 kroner til barneidretten i Ull/Kisa.

– Innebandy får for 5.000, håndball for 7.500 og fotball for 10.000. Det er bare å komme å plukke. Vi har støttet lokale klubber i alle år og vil fortsette med det, påpeker han.

JOBBER PÅ SPRENG: - Vi må bli ferdige til åpningen

– Hvorfor?

– Det skal så lite til før folk kjører ut av Ullensaker for å handle. Lokale butikker er viktig, og vi må bite mest mulig fra oss i en beinhard konkurranse. Derfor gir vi det vi kan for å få flest mulig kunder inn. Sponsing er helt naturlig for oss, og når folk handler lokalt er det på sin plass med å gi dem en påskjønnelse, sier Bergsjø.

– Du sponser bare Ull/Kisa nå, kan det utvides til flere klubber?

– Ja, vi er interessert i å få med flere lokale klubber. De som ønsker å samarbeide med oss kan bare ta kontakt med meg, påpeker han.

TAKKNEMLIG

Den erfarne butikksjefen er glad for tiden i G-Sport, og innrømmer at han er litt vemodig nå.

– Jeg har vært med på en fantastisk reise med mange lojale og gode kunder. Jeg håper vi klarer å videreføre stemningen i Skovly og at kundene følger med oss. Det er vemodig å slutte som eier, men tidene forandrer seg og nå ser jeg bare fremover, påpeker han.

HUSKER DU: Plass til nisjebutikker også

– Hva er de største utfordringen i bransjen?

-Å holde følge med utviklingen og å skaffe de nyeste varene til enhver tid. Det er ikke enkelt så lenge det norske markedet er like stort som en middels amerikansk by. Hvis vi ikke er på umiddelbart, risikerer vi ikke å få varene i hus siden de store leverandørene prioriterer de største markedene, sier han.

– Men du tror på Jessheim?

– Helt klart. Det er bare å se på veksten rundt oss her så skjønner du at dette kommer til å gå bra, sier han.

HISTORIE

G-Sport på Jessheim ble startet i Fakkelsenteret på slutten av 1980-tallet av Vidar Birkelund og Sturla Nyborg. Birkelund hadde da drevet G-sport på Kløfta siden 1972. Bergsjø begynte som butikkmedarbeider i Jessheim-filialen for 16 år siden. For fem år siden kjøpte han og Bjørn Risebrobakken 15 prosent hver av Birkelund som eide resten helt til september i år da Gresvig kjøpte alle aksjene. Samtidig på Kløfta ble G-Sport til Intersport, en butikk Birkelund eier 70 prosent av. 

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no