19. jan
SESONGKORT. Også i år gir eierne av SkiHurdal, Lise Kragseth Furuseth og Paal-Mogens Furuseth bort gratis sesongkort til barn. Foto: SkiHurdal
 
Gratis skikort til barn i år også
HURDAL. SkiHurdal utvider tilbudet.

Publisert: 20.des.2016 14:06
Oppdatert: 27.jan.2017 14:51

Også i år gir SkiHurdal bort gratis sesongkort til alle grunnskoleelver i Hurdal. Nå slenger de like godt på gratis kort til alle 4.-klassinger på Øvre Romerike.

- Vi har lyst til å hjelpe barn og unge ut på ski for å oppleve både skiglede og mestringsglede, sier ekteparet Lise Kragseth Furuseth og Paal-Mogens Furuseth, eierne av skisenteret.

SKAL VÆRE TILGJENGELIG FOR ALLE BARN

De to mener at alle barn og unge, uansett familiens inntekt, skal ha mulighet for å drive fysisk aktivitet.

-Ni- til tiårsalderen er en fin alder å lære seg ski- og mestringsglede. Med barnebakkene og de øvrige bakkene har vi stor variasjon av vanskelighetsgrad. Og vi bistår mer enn gjerne med aktiviteter og opplæring dersom det er skoler som ønsker å komme på skidager i skisenteret, sier ekteparet Furuseth.

LES OGSÅ: Hurdal skisenter får ny eier

KOSTER 1900 KRONER PER KORT

Miriam Øversjøen er markedskoordinator i SkiHurdal. Hun forteller at gratis sesongkort ble en suksess i fjor.

- Det var mange Hurdals-unger i bakkene, sier hun.

Nå har de fleste skolene på Øvre Romerike fått invitasjon til sine 4. klassinger der de kan komme og hente ut årskort i skisenteret.

- Hva koster et sesongkort for barn?

- Det koster 1900 kroner, mens vi har en makspris på 6.500 kroner for familiekort, svarer Øversjøen.

LES OGSÅ: Nå kan alle skolebarn i Hurdal kjøre gratis

ØNSKER SEG SNØ TIL JUL

28. desember skal skisenteret åpne - etter planen. Men det er et faktum at senteret, i likhet med andre skisentre på Øvre Romerike, har slitt med snø.

- Øverst på ønskelista vår står naturlig snø. Det har vært en snøfattig og mild vinter hittil. Vi har også hatt problemer med produsering av kunstig snø fordi det har ofte har vært kuldegrader i bunnen og varmegrader på toppen. Den siste uka har imidlertid vært ganske bra, og vi har hatt fullt opp med mannskaper dag og natt for å legge forholdene til rette for skifolket. Hvis ikke alt regner bort, åpner vi bakkene 4. juledag, sier Øversjøen.

- I fjor hadde dere et ønske om å åpne en skipool der barna, som ikke hadde eget utstyr, kunne komme og låne. Hvordan falt det ut?

- Det var veldig mange som lånte utstyr. Det var tidkrevende og i tillegg stoppet hele bruktsalget i Hurdal opp. Vi håper det ligger både nytt og brukt skiutstyr under juletrærne i år. Vi er klare med snø, enda bredere bakker og nye toaletter i skistua. Et av de store høydepunktene i år, er å arrangere worldcup i Telemark siste helgen i vinterferien, opplyser markedskoordinatoren i SkiHurdal.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no