18. jul
POKALEN: Martin Horvli Haugerud til venstre gliser NM-gliset sammen med NM-pokalen og Elias Aune - sønn av 1814s-grunnlegger Bård Aune. Foto: Sissel Haugerud
 
Gull til unggutta
Nok en NM-tittel til Eidsvoll 1814s sitt U17-lag.

Publisert: 02.jul.2017 18:26
Oppdatert: 02.jul.2017 21:59

NM-finalen mellom Eidsvoll 1814s og Oslo Vikings lørdag, ble aldri spennende. Eidsvollingene vant til slutt med sifrene 43-16. Prestasjonen er strålende, men ikke uventet. Laget har scoret utrolige 321 poeng på sesongens sju kamper, og bare sluppet inn vanvittige 19 (!) poeng. Laget var dermed storfavoritter før møtet med Oslo Vikings. 

TRENTE PÅ VIKINGS SITT FORSVAR

Tittelen er intet mindre enn juniorenes fjerde de siste årene. En av dem som har vært med på alle suksessene er Martin Horvli Haugerud (15). Han var også kaptein i lørdagens finale, og spiller offensiv linje. 

- Vi hadde god kontroll over kampen fra begynnelsen. Vi hadde brukt treningene våre tidligere denne uken til å trene på Vikings sitt defense så alle visste hva vi skulle gjøre. Alle var positive til at det skulle bli en god kamp og at alle visste at vi måtte gi jernet til siste slutt. Vi hadde mye pasningsspill til å begynne med p.g.a noen små komplikasjoner, men utover i kampen tok det seg opp med mer løpespill, oppsummerer Haugerud til EUB. Til høsten får Haugerud en ny sjanse til å kapre trofeer. Han er nemlig ung nok til å spille U15-sesong til høsten. 

- Kan dere vinne U15-NM også? 

- Ja!, er det kontante svaret fra unggutten. 

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no