27. jun
GA ALT. Nannestads J 13 ga full gass og vant stort i kampen mot Lunner. 155 lag deltok under årets Nannestad-cup og det ble fra fredag til søndag spilt i alt 350 kamper.
 
Håndballcup tre dager til ende
NANNESTAD. For 33. gang ble Nannestad-cup arrangert denne helga. – Her er det mye idrettsglede, sier cupansvarlig Per Inge Solbakk.

Publisert: 11.jun.2017 08:00
Oppdatert: 11.jun.2017 08:33

Med i alt 350 kamper, fordelt fra fredag til søndag, og 155 påmeldte lag, med spiller i alderen sju til atten år, gikk Nannestad-cup av stabelen for 33. gang denne helga.

– Det er ei lang og slitsom, men veldig morsom helg. Også er det kjekt å se så mye idrettsglede blant store og små, sier cupansvarlig Per Inge Solbakk.

MANGE FORBEREDELSER

Forberedelsene til cupen har pågått helt siden november, og da helga kom, var det stort sett bare værgudene som kunne ha satt stopper for ei topp helg. Men da første utekamp ble spilt i gang lørdag morgen, slutta regnet.

FLEST LOKALE LAG

Av de 155 lagene som er med under cupen, er de fleste lokale.

– Men vi har også noen tilreisende lag fra blant annet Østfold og Vestfold. De har tilholdssted på Nannestad videregående skole og blir bevertet av kokkelinja på skolen, så de blir tatt godt hånd om.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no