20. apr
VINNERE. F.v.: Katrine Harberg fra Eidsvoll og Jessheim-jentene Julie Granum og Emma Holtet kunne feire at Nit-Hak er Norges beste lag for 18-åringer. Foto: privat
 
Den talentfulle håndballtrioen kunne feire med gullhatter
EIDSVOLL/ULLENSAKER. Katrine Harberg, Julie Granum og Emma Holtet vant Lerøy-serien med Nit-Hak som kan kalle seg landets beste 18-årslag i håndball.

Publisert: 03.apr.2017 11:30
Oppdatert: 03.apr.2017 10:58

Lerøyserien er Norges Håndballforbund sitt landsomfattende tilbud til 18-årslag. Etter siste runde, som ble spilt i Drammenshallen denne helgen, endte Nit-Haks jenter 18-lag helt øverst på tabellen som inneholder de 16 beste lagene i landet.

LOKALE TALENTER

På laget spiller Jessheim-jentene Julie Granum, Emma Holtet og Katrine Harberg fra Eidsvoll, som sammen med resten av laget fikk på seg gullhattene for å feire at de nå er norgesmestere og kan kalle seg landets beste 18-årslag i håndball.

Harberg kommer opprinnelig fra Eidsvold Turn og har vært i Nit-Hak i to sesonger. Granum og Holtet melte overgang fra Ull/Kisa på forsommeren. I forkant av helgens runde uttalte Harberg til EUB at målet før sesongen var å ta medalje, og at det derfor var veldig gøy at det var opp til dem selv å gå helt til topps.

SIKRET SEIEREN

Nit-Hak åpnet helgens runde med å vinne 25–15 over Oppsal, og fulgte opp med 24–20 seier mot Charlottenlund. Serieseieren var sikret allerede før den siste kampen som endte med tap 29–32 mot Follo HK.

LES OGSÅ: Torhild Engebretsen hedret for sin innsats i Ull/Kisa håndball

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no