19. apr
NYTT TILBUD: Jessheim is- og flerbrukshall får utstyrsbank.
 
Håper å kunne åpne den nye utstyrsbanken i løpet av året
Ullensaker frivilligsentral venter bare på at lokalene skal bli klare før de fyller banken med utstyr som barn og unge kan låne gratis.

Publisert: 03.okt.2017 15:00
Oppdatert: 02.okt.2017 12:09

Midtveis i fjoråret vedtok kommunestyret i Ullensaker at sosialrommet i andreetasje av ishallen skal bygges om til en utstyrsbank. Denne banken skal fylles med utstyr til sport og friluftsliv som barn og unge skal kunne låne gratis.

Ullensaker frivilligsentral har tatt på seg driften. På spørsmål fra EUB sier daglig leder Rita Fjeld Hovden at åpningen har latt vente på seg fordi lokalene som krevde utbedringer ikke er klare til innflytning.

– Men det nærmer seg. De anslår at lokalene skal være klare ved juletider, så vi håper det blir åpning i år, sier frivillig-lederen.

Tilbudet er inspirert av suksesshistorier andre steder i landet. Nyheten om utstyrsbank på Jessheim har blitt mottatt med forventning.

– Vi krysser fingrene for at vi snart er i gang, for det er stadig noen som ringer og lurer på hvordan det ligger an, sier Fjeld Hovden.

LES OGSÅ: Samlet 100 hockeyjenter i ishallen på Jessheim

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no