23. jul
RÅ: Hun er selv rå på ski, Ragnhild Haga. Nå skal hun også hjelpe hjemkommunen Nannestad med ungdomsarbeid, og fronter i den sammenheng det nye hinderløpet Romerikes råeste. Foto: privat
 
OL-vinner Ragnhild Haga blir del av ungdomsarbeidet i hjemkommunen
– Jeg har selv mye å takke ildsjeler i idretten i Nannestad for. Derfor er det hyggelig å kunne få bidra tilbake til kommunen på denne måten, sier Ragnhild.

Publisert: 21.jun.2018 12:00
Oppdatert: 21.jun.2018 15:00

Nannestads ferskeste olympiske mester, Ragnhild Haga, blir ambassadør for ungdomsarbeid i hjemkommunen.

– Jeg syns det er viktig at barn og unge får vokse opp med ulike aktivitets- og kulturtilbud. Jeg har selv mye å takke ildsjeler i idretten i Nannestad for. Derfor er det hyggelig å kunne få bidra tilbake til kommunen på denne måten, sier Haga.

AKTIVITETER

Det var Nannestad kommune som spurte om langrennsløperen kunne tenke seg å bidra.

– Nannestad kommune er glade for å få Ragnhild Haga med på laget som ambassadør for ungdomsarbeidet i tiden framover. Vi må i enda større grad legge til rette for aktiviteter for ungdom for å motvirke utenforskap, sier kultursjef Ronny Nilsen.

Nannestad kommune har nylig fått på plass et ungdomsråd.

– Gjennom etableringen av ungdomsrådet sikrer vi også ungdommene større grad av reell medbestemmelse og påvirkningskraft. At vår dobbelte olympiske mester ser verdien av å støtte opp rundt arbeidet vårt for ungdommene, forteller også mye om henne som person. Gjennom gode resultater i idretten setter Ragnhild Haga Nannestad på kartet, og gjennom sitt bidrag overfor kommunen er hun med på å synliggjøre den viktige fellesinnsatsen som vi etablerer i samarbeid med våre ungdommer, sier Nilsen.

HINDERLØP

Nannestad kommune lanserer også et nytt stort hinderløp. Romerikes råeste er et stort hinderløp som for første gang skal arrangert i og rundt Nannestad sentrum 7. september 2019. Arrangementet vil bli planlagt og gjennomført i tett samarbeid med idrettslag, frivillige fra andre lag og foreninger, grunneiere, skole og næringslivet.

Hinderløpet er i det såkalte i det såkalte OCR (obstacle course racing)-segmentet. Ifølge kommunen skal Romerikes råeste bli den største kappestriden på Romerike siden slaget på Låke i 1240, hvor 4000 mann kjempet i Nannestad.

LES OGSÅ: Fra gårdsplassen hjemme i Holter til OL-vinner

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no