20. jul
PROFT. Skiskytterfestivalen er ett av fem landsrenn og arrangeres i samarbeid med Norges Skiskytterforbund og Bama. Her fra fjorårets utgave på Nordåsen.
 
Skiskytterfestivalen har aldri blitt avlyst og går som planlagt
NANNESTAD. Skiskytterfestivalen på Nordåsen har blitt gjennomført hvert år siden starten i 2005. Med tiltak mot mildværet har arrangørklubben Bjerke kontroll også på helgens renn.

Publisert: 02.mar.2017 20:14
Oppdatert: 02.mar.2017 20:30

– Vi har litt utfordringer ved at det er bløtt, men vi har satt i verk tiltak for å drenere så vi mener at arrangementet ikke er usikkert, sier arrangementsansvarlige Line Hansen-Just til EUB.

Bama Skiskytterfestival går av stabelen på Nordåsen skistadion 4. og 5. mars. Første utgave gikk i 2005, og det årlige arrangementet har aldri blitt avlyst.

– Vi har klart å arrangere hvert år, men for noen år siden hadde vi en utfordring ved at det var så kaldt at vi avsluttet litt tidligere på dagen, sier hun.

Begge dager står om lag 500 barn på startstreken. Deltakerantallet har vært stabilt på dette nivået de siste fem-seks årene. Også rundt sporene og ved standplass er det stor aktivitet. Arrangørklubben Bjerke stiller med mellom 100 og 120 funksjonærer begge dager. Mange trengs på standplass og kontrollposter.

– Dette er et stort arrangement for en liten klubb som oss. Det er veldig krevende å arrangere skiskytterarrangementer generelt, men for barn spesielt. Vi er heldige som har mange ivrige dugnadsfolk, sier Hansen-Just.

Brendengen Krogsæter vant gull: Skiskyttertalentet fra Jessheim vant ungdomsstafetten med Norge

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no