21. jul
1–0. Nicolay Solberg stanget inn et innlegg fra Ole Kristian Langås.
 
Stanget laget tilbake på vinnersporet, men så landet Ull/Kisa på jorda igjen
JESSHEIM. Fra ubeseiret i sesongstarten til to strake tap for Ull/Kisa.

Publisert: 13.mai.2017 21:01
Oppdatert: 13.mai.2017 21:19

Nicolay Solberg ga Ull/Kisa et flott utgangspunkt til å slå tilbake fra forrige ukes tap da han nikket inn et innlegg fra Ole Kristian Langås etter en halvtimes spill mot Åsane. Men, i stedet for at Jessheim-klubben kom tilbake på vinnersporet gikk de av banen med nok et tap. Åsane scoret de tre neste målene, og Kisa kom aldri nærmere poeng enn Langås sin redusering langt på overtid. Nesbuen er ikke fornøyd med at det kun ble spenning i noen få sluttminutter.

– IKKE BRA

– Det er for sent. Vi er ikke bra og kommer ikke opp på det nivået vi skal på hjemmebane. Vi er ikke oppe mot vårt beste og da taper vi, sier Langås.

For det var gjestene som var best i det meste, også før Kisa tok ledelsen. Kisa måtte klare seg uten stopperkjempen Ciise Abshir, og hans erstatter Nikolas Walstad feilberegnet et langt oppspill fem minutter før hvilen. Headingen på tvers foran egen 16-meter ble plukket opp av Jonas Hestetun som satte ballen sikkert til side for Stefan Hagerup i Kisa-buret. Hagerup forhindret Åsane-ledelse med en refleksredning ved første stolpe på en avslutning fra fem-seks meter, men to minutter senere var Kisa-keeperen utspilt da Emmanuel Troudart taklet ballen unna i siste liten, bare for å se Joakim Hammersland trille ballen i det tomme buret.

Hjemmelaget kom litt mer inn i kampen da de havnet under. Niklas Sandberg fikk et langskudd bokset over, før Kristoffer Ødemarksbakken banket ballen i tverrliggeren og ut fra skrått hold. Få minutter etter at det smalt i metallet fikk Åsane frispark på Kisas halvdel. Innlegget ble slått over alt og alle, bortsett fra Kristoffer Stephensen som økte ledelsen på bakre stolpe.

LOKAL OFFENSIV

Trener Vegard Skogheim byttet inn Jessheim-guttene Jonas Fjeldberg og Herman Henriksen i jakten på mål. Fjeldberg hadde en heading som strøk stolpen, før Henriksen i et annet angrep plukket opp ballen på midten, avanserte mot 16-meteren og slapp ballen ut til Langås som plasserte den tilbake i motsatt hjørne til 2–3. Henriksen fikk Kisas siste mulighet da han fikk headet fra rundt straffemerket, men keeper fikk avslutningen i fanget.

Dermed har Kisa, som var ubeseiret i de fem første ligakampene, gått på to tap på rappen. 16. mai venter Bodø/Glimt på bortebane.

– MÅ FÅ SNUDD DETTE

– Vi må få snudd dette så fort som mulig. Kampene kommer tett og vi skulle selvfølgelig hatt med oss den flyten inn i det programmet. Men det er bare å jobbe knallhardt så snur vi dette, sier Langås.

KAMPFAKTA

Ull/Kisa – Åsane 2–3 (1–1)

Jessheim stadion, 525 tilskuere

MÅL

1–0. 30. min.: Nicolay Solberg

1–1. 40. min.: Jonas Hestetun

1–2. 57. min.: Joakim Hammersland

1–3. 72. min.: Kristoffer Stephensen

2-3. 90. min.: Ole Kristian Langås

Gule kort: Mads Songve, Åsane. Emmanuel Troudart, Ull/Kisa.

Dommer: Bjørn Hansen, Kolbotn IL

Ull/Kisa (4-3-3): Stefan Hagerup – Jan Tore Amundsen, Emmanuel Troudart, Nikolas Walstad, Vetle Dragnes – Truls Jørstad (Herman Henriksen fra 79.), Niklas Sandberg, Kristoffer Ødemarksbakken – Ole Kristian Langås, Andreas Aalbu (Jonas Fjeldberg fra 76.), Nicolay Solberg (Ole Andreas Nesset fra 82.)

 
SLUTTSPURT. Jonas Fjeldberg henter ballen etter at Ole Kristian Langås (midten) reduserte til 2–3 rett før slutt.
DUELLER. Kisa-spillerne var alt for ofte for sent inne i duellene over hele banen.
VISTE SEG FRAM. Herman Henriksen tok vare på de få minuttene han fikk ved å skape reduseringsmålet med en målgivende pasning.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no