24. apr
PÅ A-LAGET: Eidsvoll-gutten Oliver Stenseth har vært del av A-laget til Kisa siden sommeren.
 
Hardtarbeidende Oliver Stenseth vil jobbe seg helt inn på Ull/Kisa
Unggutten fra Eidsvoll har sin første vinter med A-laget.

Publisert: 08.mar.2018 22:13
Oppdatert: 09.mar.2018 13:15

Oliver Stenseth har trent med A-laget til Ull/Kisa siden midten av forrige sesong, og fikk være med på turen da troppen var på treningsleir i Marbella forrige uke. På torsdag var midtbanespilleren i startoppstillingen da Ull/Kisa spilte treningskamp borte mot Kløfta. 19-åringen stortrives med å være rundt A-laget i Jessheim-klubben.

– GØY

– Det er gøy det. Moro, sier Stenseth til EUB.

Han er ikke fullverdig A-lagsspiller riktig ennå, men en såkalt hospitant.

– De kaller det utvidet hospitering. Jeg har vært med siden sommeren og trent mer eller mindre fast med dem. Det er egentlig det som det går ut på, forklarer Stenseth.

Han kommer fra Eidsvoll og spilte i Eidsvold Turn fram til overgangen til Kisa for fire sesonger siden. På Jessheim har Stenseth siden spilt på andrelaget hvor han har utmerket seg såpass at han har blitt utstyr med kapteinsbindet. Stenseth føler han de siste årene har tatt gode steg i riktig retning.

– Det har vært fint. Jeg føler utviklingen min har vært ganske bra, sier han.

STOR ARBEIDSKAPASITET

I torsdagens treningskamp tok han plass ved siden av blant andre Truls Jørstad på sentral midtbanen. Kisa-veteranen og nykommeren har mye til felles.

– Jeg er en hardtarbeidende spiller og løper en del. Jeg føler at det er hovedstyrken min, sier Stenseth.

SER MOT SPILLETID

Han har spilt i treningskamp for A-laget til Kisa før, men kun vært på benken i obligatoriske oppgjør. Kommende sesong jobber han mot å debutere i noen av kampene som teller.

– Jeg håper å få noen innhopp og spille litt, og kanskje få kontrakt. Det hadde vært kult å få spille litt i OBOS-ligaen, sier unggutten.

Han har vært tett på laget hele oppkjøringen, senest treningsleiren i Spania. Nå som det nærmer seg seriestart føler han at troppen er der den bør være.

– Jeg er veldig positiv og tror dette blir veldig bra, sier nykommeren.

Treningskampen mellom Kløfta og Kisa ble avbrutt etter førsteomgang grunnet kraftig snøfall. Steffen Nystrøm ga vertene ledelsen helt i starten, men scoringer fra Truls Jørstad og Herman Henriksen snudde kampen. Også Henriksen jobber hardt mot tillit i sesongen som kommer

Tidligere i uka ble det klart at Kisas lokale tredjekeeper, Fredrik Johansen Mundal, lånes ut til 3. divisjonslaget Skedsmo.

LES OGSÅ: Materialforvalteren gjør klar til sin tiende sesong

 
LAVET NED: Snøen la seg på banen i torsdagens kamp mellom Kløfta og Ull/Kisa, og kampen ble derfor avbrutt etter førsteomgang.
MÅLSCORERE: Steffen Nystrøm (t.v.) sendte Kløfta i ledelsen, men her sklir Truls Jørstad inn 1-1.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no