20. aug
 
Her løper Niklas Sandberg fra alle og sørger for at Ull/Kisa går videre i cupen
JESSHEIM. Nykommeren i Ull/Kisa er i målform før møtet med gamleklubben.

Publisert: 24.mai.2017 21:30
Oppdatert: 24.mai.2017 21:31

Ull/Kisa vant 2–0 mot Alta i andre runde av cupen, onsdag kveld. Etter at gjestene fra 2. divisjon hadde stått for de fleste farlighetene tok Kisa ledelsen ved Niklas Sandberg et kvarter før slutt. Midtbanespilleren fikk en enkel jobb da han utnyttet dårlig kommunikasjon mellom forsvar og keeper, og kunne sette ballen i det åpne nettet.

Da samme mann økte ledelsen syv minutter senere lå langt mer arbeid bak scoringen. Sandberg plukket opp en dårlig pasning mellom Alta-spillere midt på banen før han satte fart og dro seg forbi bakerste mann. Under press fra både halsende forsvarere og keeper på veg ut fikk han dyttet ballen under målvakten til sluttresultatet 2–0.

– FULL GASS 

– Jeg leser en pasning der som blir litt for kort og vet da at det bare er en mann igjen. Da er det bare å gi full gass, og når han ruser ut så er det bare å ikke bli tatt igjen. Jeg følte jeg hadde et litt langt sistetouch, men jeg fikk en tå på ballen og det var deilig å se den inn, sier Sandberg.

Fram til scoringene var det Kisas keeper, Stefan Hagerup, som i likhet med i forrige kamp måtte varte opp med flere sterke redninger

– Dette var ikke det store, men vi går videre og det er det ikke alle som gjør. Vi skal være fornøyde med det, sier Sandberg om kampen.

– DØNN SERIØS

Trener Vegard Skogheim sier at de vant på en dårlig dag. På spørsmål om Sandbergs bidrag er treneren full av lovord.  

– Han får igjen for masse trening og at han har en stayerevne. Han har blitt en veldig bra spiller i OBOS-ligaen i år og er dønn seriøs på trening og hele pakka. Det er gøy at det er slike typer som lykkes, sier Skogheim.

MØTER GAMLEKLUBBEN

Til helgen skal Ull/Kisa møte Sandnes Ulf borte, klubben Sandberg kom fra i vinter.

– Det blir veldig spesielt. Det første jeg så etter da jeg skrev under for Kisa var den kampen der. Det blir mange kompiser, kjente og familie som ser på så jeg tror det blir veldig spesielt, men også gøy, sier Sandberg.

LES OGSÅ: Tidligere spiller på Liverpool kommer til Jessheim

KAMPFAKTA

Ull/Kisa – Alta 2–0 (0–0)

Jessheim stadion, 245 tilskuere

MÅL

1–0. 75. min.: Niklas Sandberg

2–0. 82. min.: Niklas Sandberg

Dommer: Shervin Enger Heydary, Ridabu IL

Ull/Kisa (4-3-3): Stefan Hagerup – Karsten Rognerud, Ciise Abshir (Herman Henriksen fra 80.), Emmanuel Troudart, Vetle Dragsnes (Nikolas Walstad fra 46.) - Niklas Sandberg (Jonas Fjeldberg fra 84.), Christian Aas, Truls Jørstad – Kristoffer Ødemarksbakken, Andreas Aalbu, Ole Andreas Nesset

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
INVOLVERT. Karsten Rognerud (midten) spilte hele kampen på høyrebacken og var innblandet i det første målet da Alta ikke klarte å håndtere et innlegg mellom forsvar og keeper. Til slutt falt ballen til Niklas Sandberg som satte ballen i nettet.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no