18. jun
JESSHEIM BY. Ull/Kisa og deres spillere har tidligere uttalt at de gjerne vil ha et tettere bånd til Jessheim by. Her er de lokale spillerne Truls Jørstad, Karsten Rognerud, Jonas Fjeldberg og Kristoffer Ødemarksbakken i sentrum.
 
For at Ull/Kisa fotball skal kunne ta «Jessheim» inn i navnet sitt, må klubbens enheter for håndball, friidrett, innebandy og hovedlaget gjøre det samme
JESSHEIM. Saken som diskuteres i torsdagens årsmøte for fotballen kan føre til ekstraordinære årsmøter i alle Ull/Kisas enheter.

Publisert: 02.mar.2017 11:10
Oppdatert: 02.mar.2017 13:25

Ull/Kisa fotball holder sitt årsmøte på Jessheim stadion torsdag 2. mars. På agendaen står behandling av et forslag om å endre klubbnavn for å tydeliggjøre tilknytningen til Jessheim. Dette er imidlertid en prosess som eventuelt vil gå flere runder før et navnebytte kan skje.

Ullensaker/Kisa IL er et allianselag bestående av hovedlag og enheter for forskjellige idretter. Regelverket i alliansemodellen krever at dersom man skal endre navn på en enhet så må endringen vedtas i alle enheter, da det er krav om at alle enheter bærer samme navn. Det betyr at dersom årsmøtet i Ull/Kisa fotball bestemmer at de vil endre navn til for eksempel UKI Jessheim fotball, så må også hovedlaget endre navn til UKI Jessheim IL, og andre enheter hete UKI Jessheim friidrett eller UKI Jessheim håndball.

Saken kommer første gang opp i fotballens årsmøte, men årsmøter i andre enheter har blitt orientert om at saken kommer opp og også kan angå dem. Hvis forslaget om navnebytte får betydelig flertall på fotballens årsmøte ser hovedlaget for seg å ta regien for den videre prosessen med forslag som skal til behandling i ekstraordinære årsmøter i alle enheter. For å gjennomføre navneendring trengs altså to tredjedels flertall fra alle.

TRE STRAKE TAP: Ull/Kisa dårlige form fortsetter

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no